Frizbi Hajdú Péterrel drog Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Valami Amerika sztárja, Szabó Győző a Frizbi című műsorban mesél élete egyik legsötétebb időszakáról. Győző tizenegy éve nem nyúlt kábítószerhez, de előtte mindent kipróbált, amit csak lehetett. A sztár elárulta, fizetése nagy részét drogokra költötte, ma már azonban nem ugyanaz az ember, aki tizenegy éve volt.

Féltékenység árnyékolja be Liptai Claudia párkapcsolatáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120515-feltekenyseg-arnyekolja-be-liptai-claudia-parkapcsolatat.htmlSúlyos anyagi gondok a Heti hetes kirúgott sztárjánálhttp://www.life.hu/legykepben/20120514-sulyos-anyagi-gondokkal-kuzd-a-heti-hetes-kirugott-sztarja-bajor.htmlÖrdög Nóra tudta, hogy rátalált az igaz szerelemhttp://www.life.hu/legykepben/20120514-ordog-nora-raismert-az-igaz-szerelemre-amikor-talalkozott-nanasi-pallal.htmlVV Anikó: "Megöltem a kapcsolatunkat!"http://www.life.hu/legykepben/20120514-vv-anikot-megcsalta-istenes-bence-szakitott-az-rtl-klub-ket.htmlElhunyt Donald Dunn, a Blues Brothers basszusgitárosahttp://www.life.hu/legykepben/20120513-elhunyt-donald-dunn-a-blues-brothers-basszusgitarosa.htmlJövő héten búcsúznak a humor nagyágyúihttp://www.life.hu/legykepben/20120513-jovo-heten-bucsuznak-a-humor-nagyagyui-megszunik-a-heti-hetes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.