Teljesen megváltozott a magyar zenész - Barátai is alig ismerték meg

hajvágás Bársony Bence Back II Black fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Levágatta hosszú, raszta frizuráját Bársony Bálint, a Back II Black zenekar szaxofonosa.

A zenész tizenkét év után szabadult meg a védjegyévé vált raszta hajától és fejkendőjétől. Bálint jelenleg egy új, komoly küldetést teljesít, ezért is szánta rá magát erre a nagy lépésre. Hogy mi is ez a küldetés, az kiderül a TV2 Aktívjának riportjából.

Átalakítunk! Merész külsővel és vidám színekben hódít Anett. Kattints a galériáért!



Pislogással tud kommunikálni a halálos beteg énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20120516-gegemetszese-utan-pislogassal-kommunikal-a-bee-gees-enekese-annyira-legyengitette.htmlMegmenekült anyagi gondjai elől Takáts Tamáshttp://www.life.hu/legykepben/20120516-megmenekult-anyagi-gondjai-elol-takats-tamas.htmlZsűritag lett a pophercegnő - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120515-zsuritag-lett-a-pophercegno-britney-spears.htmlJeff Koons egy svájci múzeumban pózolt milliókat érő szobraivalhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120515-ime-az-elso-amerikai-muvesz-jeff-koons-a-svajci-muzeumban.htmlSzabó Győző milliókat költött drogokra - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120515-frizbi-hajdu-peterrel-szabo-gyozo-mar-nem-drogozik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.