A '90-es évek legnagyobb előadói a mai sztárokkal együtt lépnek színpadra

gála zene Compact Disco Muri Enikő díjátadás Janicsák Veca Steiner Kristóf Carbonfools
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napjaink legkedveltebb könnyűzenei előadói mellett a '90-es évek sztárjai is színpadra lépnek az idei BRAVO OTTO gálán.

A szavazás 5+1 kategóriában zajlik: Az év női előadója díj jelöltjei Tóth Gabi, Janicsák Veca, Lola, Tolvai Renáta és Wolf Kati lesznek, míg a férfiak között SP, Puskás Peti, Fluor, Vastag Csaba és Caramel mérkőznek meg. Az év felfedezettje díjat a The [hated] Tomorrow, Baricz Gergő, az Apollo23, Gyurcsík Tibor vagy Muri Enikő kaphatja, az év együttese pedig az Anti Fitness Club, a Children of Distance, a Compact Disco, a Carbonfools vagy a The Kolin lehet. Az év dalára pedig SP - Maradnék, AFC - Más ölel át, Compact Disco - Sound of Our Hearts, Fluor - Halenda és Tóth Gabi - Nem kell végszó című száma az esélyes.

Forrás: Ringier Kiadó
Forrás: Ringier Kiadó

Muri Enikő, Hip Hop Boyz, Happy Gang, Fluor

Nagyszabású show keretében fellép az Emergency House 2012, a Hip Hop Boyz, a Happy Gang, az Apollo23, a V-Tech, a Kozmix, Vastag Csaba, Zoltán Erika, SP, Tóth Gabi, a Stereo 2.0, Fluor, a Fresh, Muri Enikő, Bagosi Alexa, Kovács Vera és a Bestiák. A rajongók ugyanakkor találkozhatnak további kedvenceikkel is a díjátadón, hiszen ott lesz az Anti Fitness Club, a Children Of Distance, a Carbonfools, a The Kolin, Baricz Gergő, Lola, Caramel, Wolf Kati, Puskás Peti, Muri Enikő, Gyurcsík Tibi, a The [Hated] Tomorrow és Janicsák Veca. A show házigazdái Dukai Regina és Steiner Kristóf lesznek.

Újra becsajozott Sean Pennhttp://www.life.hu/legykepben/20120516-becsajozott-sean-penn-kedvese-petra-nemcova.htmlCsatornát vált a Heti heteshttp://www.life.hu/legykepben/20120521-megsem-szunik-meg-a-heti-hetes.htmlSzülinapos a jóképű focistahttp://www.life.hu/legykepben/20120517-szulinapos-a-jokepu-focista-iker-casillas.htmlUtasi Árpi legyőzte a válságot - önellátó letthttp://www.life.hu/legykepben/20120517-utasi-arpi-legyozte-a-valsagot-onellato-lett.htmlKönnyek és csók a Csillag születik ötödik élő döntőjébenhttp://www.life.hu/legykepben/20120519-konnyek-es-csok-az-rtl-klub-csillag-szuletik-otodik-elo.htmlCsillag születik: Megvan a kieső!http://www.life.hu/legykepben/20120519-csillag-szuletik-megvan-a-kieso-plazma.htmlBruce kiruccant Cannes-bahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120518-bruce-willis-kiruccant-cannesba.htmlMegasztár 6: Megvan a kieső! Már csak ketten maradtakhttp://www.life.hu/legykepben/20120518-megasztar6-talan-attila-esett-ki-a-finale-elott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.