A színésznőt egy amerikai rendező kereste meg, hogy Báthory Erzsébetet játssza el egy vámpírfilmben.


Hollywoodi szerződést ajánlott egy amerikai rendező Keresztes Ildikónak. A férfi megnézte a magyar sztár néhány színházi felvételét, és azonnal tudta, készülő filmjében Ildikó csodásan alakítaná a női Drakulaként elhíresült Báthory Erzsébetet. Az énekesnőt meglepte, amikor egy Amerikába szakadt erdélyi barátnője révén bejelentkezett nála a tengerentúli filmrendező azzal, hogy mozijában alakítsa a XVI. századi erdélyi grófnőt. "Természetesen örültem, hogy engem szemelt ki a rendező a főszerepre, de voltak aggályaim, például hogy nem beszélek anyanyelvi szinten angolul. Kiderült, hogy ennek még örül is" - mesélte Ildikó a Borsnak.

Fotó: Pálvölgyi Krisztina/Life.hu

"Már azt hittem, hogy túl vagyunk rajta, mert nem vettem fel a telefont, amikor rendszeresen hívogattak. Azt hittem, ha nem jelentkezem, elfelejtenek, de amikor megérkezett az egész szövegkönyv, egy kicsit elkezdtem izgulni. Még nem sikerült lefordíttatnom, pedig fontos lenne, hogy pontos képet kapjak a filmről az anyanyelvemen. A promóját már el is kezdték forgatni. Három helyszínen készül majd, Erdélyben, Magyarországon és Amerikában. Most ott tartunk, hogy kifizetik a repülőjegyemet, döntsem el, hogy hol legyen az első találkozás, Magyarországon vagy kint. A barátnőm természetesen nagyon akarja, hogy utazzak ki, hiszen még nem jártam Amerikában, és legalább őt is meglátogathatnám" - vallotta Keresztes Ildikó a Borsnak.

Tudj meg minden érdekeset már a hírfolyamodból! Kövess minket iWiWen és Facebookon!Kate Beckinsale az ágyban vicceli meg a férjéthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120516-kate-beckinsale-az-agyban-vicceli-meg-a-ferjet.html Fantasztikusan néz ki a sorozatsztár - Pedig már 48 éveshttp://www.life.hu/tested-lelked/20120517-fantasztikusan-nez-ki-a-sorozatsztar-lisa-rinna-pedig-mar.html Tombolt a csatorna egykori sztárja - Rendőrt kellett hívni hozzá (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/20120521-vv-zsuzsi-tombolt-rendort-kellett-hivni-hozza.html Húsz másodperc alatt vált el Ullmann Mónikahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120518-husz-masodperc-alatt-valt-el-ullmann-monika-miller-zoltantol-a.html Mutasd a kutyádat, megmondom, ki vagy!http://www.life.hu/tested-lelked/20120510-mutasd-a-kutyadat-megmondom-ki-vagy.html Sokkal jobban néz ki smink nélkül az énekesnő - fotóhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120427-fantasztikusan-fest-smink-nelkul-rihanna.html