Tóth Gabi Viva Comet feltöltődés masszázs Tolvai Renáta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Thai masszőrök kényeztették az ismert magyar énekesnőket.

Három hét múlva rendezik a magyar könnyűzene legnagyobb szabású rendezvényét, a VIVA Cometet. Tóth Gabi, Janicsák Veca, Hien és Tolvai Reni azonban néhány órára búcsút intettek a zenének és átadták magukat a nyugalomnak. Masszázsolajok, meditatív közeg, csajos hangulat - a VIVA Comet Legjobb Női Előadójának jelöltjei a rengeteg próbával és fellépéssel teli hétköznapokból kiszakadva látogattak el egy thai masszázsszalonba. Az egész délutánon keresztül tartó kényeztetés része volt a talp- és hátmasszázs is, majd miután megfelelően ellazultak, a lányok belekóstoltak a keleti világ ízeibe is. A különleges stresszoldó tea kortyolgatása közben pedig már felszabadultan latolgatták esélyeiket Magyarország legnépszerűbb énekesnői.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

Tóth Gabi nagyon élvezte a kényeztetést és elárulta, nagyon izgatott a közelgő Comet-gála miatt, amelyre különleges fellépéssel készül. "Nagyon jó élmény volt a masszázs, már az első mozdulatoknál éreztem, hogy lazulok. Szoktam járni, ha időm engedi, mert a pozitív egészségügyi hatásokon túl segít levezetni a stresszt. Erre most különösen nagy szükségem van, hiszen gőzerővel készülök a Cometre. Minél közelebb a végső hajrá, annál több bennem a feszültség, amit a rendszeres masszázs is segít csökkenteni. Ez is hozzájárul majd, hogy június 14-én a színpadon a legjobbat nyújthassam" - mondta Gabi.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

Tolvai Reni fellépésről fellépésre rohan, így nagyon jólesett kinyújtani fáradt izmait. "Nagyon szeretem a masszázson keresztüli lazítást, nyújtást, hiszen rengeteg időt töltök autóban a fellépéseim miatt. A talpmasszázs pedig gyógyír azoknak, akik - mint én is - gyakran viselnek magas sarkú cipőt" - árulta el az énekesnő, aki számára nagy megtiszteltetés a Comet-jelölés.

A feltöltődés tehát épp kapóra jött, hiszen a június 14-i VIVA Comet-díjátadóig még rengeteg munka vár A Legjobb Női Előadó kategória jelöltjeire. A nagyszabású gálán Tóth Gabi mellett többek között SP, Fluor, az Anima Sound System, a Carbonfools és az este sztárvendége, Pixie Lott is színpadra lép majd.

Elhunyt Lengyel Erzsi színművészhttp://www.life.hu/legykepben/20120523-elhunyt-lengyel-erzsi-szinmuvesz.htmlŐrizetbe vették Geszler Dorottya exférjéthttp://www.life.hu/legykepben/20120523-orizetbe-vettek-geszler-dorottya-exferjet-veres-istvant.htmlGesztesi Károly és fia közösen pálinkáztakhttp://www.life.hu/legykepben/20120516-gesztesi-karoly-es-fia-kozosen-palinkaztak.htmlA sztárokhoz sem kegyes az időjáráshttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120522-a-sztarokhoz-sem-kegyes-az-idojaras.htmlA |90-es évek legnagyobb előadói a mai sztárokkal együtt lépnek színpadrahttp://www.life.hu/legykepben/20120522-bravo-otto-dijatado-2012.htmlÚjra becsajozott Sean Pennhttp://www.life.hu/legykepben/20120516-becsajozott-sean-penn-kedvese-petra-nemcova.htmlÉlvezik az életet a pingvinekhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120517-elvezik-az-eletet-a-pingvinek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.