ügyvédi kamara VV Eszter Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkönnyebbülhet VV Eszter, hiszen véget ért a kálváriája: a napokban pont került az Ügyvédi Kamara által Eszter ellen indított fegyelmi eljárásra.


Fotó: Szabó Balázs
Fotó: Szabó Balázs

Kattints a képre a galériáért!

Eszter szerencsére lehetőséget kapott a védekezésre, és egy közel 100 oldalas beadványban védte meg magát az Ügyvédi Kamara előtt. "Kidolgoztam minden részletet, és személyesen is megvédhettem magam. Nagyon boldog vagyok, mert számomra kedvező döntés született, olyan, amivel együtt tudok élni a jövőben is. Nagyon sajnáltam volna, ha az a sokéves tanulás kárba vész csak azért, mert szerepeltem egy valóságshow-ban. De úgy tűnik, szerencsére nem így lesz. Biztosan még nem merem állítani, mert a döntés egyelőre nem jogerős, még a fegyelmi megbízottnak is el kell fogadnia" - nyilatkozta a Blikknek VV Eszter.

"Várható volt, hogy dr. Dadi Eszter valóságshow-ban való szereplését nem értékeli majd olyan súlyosnak a kamara, hogy emiatt a legszigorúbb büntetéssel, vagyis kizárással illesse. Azt azonban, hogy pontosan milyen döntés született, nem hoznám nyilvánosságra, ha maga Eszter ezt nem teszi meg. A lényeg, hogy folytathatja a praxisát" - nyilatkozta a Blikknek dr. Kovács Kázmér, az Ügyvédi Kamara elnökhelyettese.

Felismerhetetlen lett a különc színésznő! Kattints a képekért!



Cristofel popsztár akar lenni, már kész is az első számahttp://www.life.hu/legykepben/20120524-valovilag-cristofel-popsztar-akar-lenni-mar-kesz-is-az-elso.htmlHollywoodi főszerepet kapott Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/legykepben/20120523-hollywoodi-foszerepet-kapott-keresztes-ildiko.htmlLedobták ruháikat a magyar hírességekhttp://www.life.hu/legykepben/20120524-ledobtak-ruhaikat-a-viva-comet-jeloltjei.htmlElhunyt Lengyel Erzsi színművészhttp://www.life.hu/legykepben/20120523-elhunyt-lengyel-erzsi-szinmuvesz.htmlŐrizetbe vették Geszler Dorottya exférjéthttp://www.life.hu/legykepben/20120523-orizetbe-vettek-geszler-dorottya-exferjet-veres-istvant.htmlGesztesi Károly és fia közösen pálinkáztakhttp://www.life.hu/legykepben/20120516-gesztesi-karoly-es-fia-kozosen-palinkaztak.htmlA sztárokhoz sem kegyes az időjáráshttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120522-a-sztarokhoz-sem-kegyes-az-idojaras.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.