győztes pénz Éden Hotel 2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felülkerekedett a lovagiasság a pénzsóvárság fölött - az Éden Hotel 2 fináléjában Máté és Edina kiállta a végső hűségpróbát, ezért fele-fele arányban megosztva zsebelték be a huszonöt millió forintos fődíjat Roland és Anikó elől.

Sokan azt hitték, a hidegfejű bróker Máté átveri a belé fülig szerelmes, naiv Edinát, és inkább egyedül visz haza egy magasabb összeget. A fiúról azonban nagy meglepetésre kiderült, hogy becsületes ember. "Meg sem fordult a fejemben, hogy eldobjam a labdát egy nagyobb nyeremény miatt, ezzel kisemmizve Edinát. Maximálisan biztos voltam magamban és benne is" - nyilatkozta a valóságshow-hős, aki a nyereményből utazgatni fog, és befekteti a pénzt.

Forrás: Viasat3
Forrás: Viasat3

"A finálé előtt mindenki azzal tömte a fejem, hogy ne bízzak Mátéban, de én tudtam, hogy ő jó választás. Az első párválasztó óta kitartottunk egymás mellett, és bár kaptam tőle hideget-meleget, a bizalom végig állandó volt köztünk" - árulta el Edina a Borsnak. A két győztes az utolsó adástól számított harminc napon belül kapja meg a fődíjat, ami az adó levonása után fejenként körülbelül tíz-tíz millió forintra rúg. "Omarnak biztos, hogy adok körülbelül ötszázezret, mert mögém állt a fináléban"- mondta Máté. "Tőlem pedig Noémi számíthat valamennyire. Anno abban maradtunk, hogyha bármelyikünk nyer, az ad a másiknak egymilliót. Ezt így már utólag sokallom, de nem jár majd rosszul" - tette hozzá Edina.

NÉZD MEG, MILYEN VOLT AZ ÉDEN HOTEL ZÁRÓBULIJA
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=vHoCcv2kNUAkkLEr

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.