Németh Kristóf válás színész szerelem gyermek Barátok közt hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Láthatóan felszedett pár kilót Németh Kristóf az utóbbi időben. Csak nem a szerelemtől hízik a Barátok közt sztárja?



Forrás: Németh Kristóf
Forrás: Németh Kristóf


Később Kristóf depresszióba esett, étvágya sem volt, s ez bizony meglátszott rajta, nagyon lefogyott. A színész később edzeni kezdett, s remek formába került, ám mostanában látványosan kikerekedett. Pontosan azóta, amióta együtt van színésznő kedvesével.


Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



Tóth Vera: "Nem foglalkoztat a szerelem"http://www.life.hu/legykepben/20120529-toth-veranak-most-nincs-ferfi-az-eleteben-de-jol-erzi.htmlIsmert művésszel randizik a Szex és New York színésznőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120529-ismert-muvesszel-randizik-a-szex-es-new-york-szinglije-kim.htmlElvette leszbikus barátnőjét a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120528-a-szex-es-new-york-szinesznoje-cynthia-nixon-osszehazasodott-christine.htmlGigi és Benji mégis egy pár!http://www.life.hu/legykepben/20120527-megis-szerelmesek-a-megasztar-fiatal-dontosei-radics-gigi-es-burgess.htmlOrvoshoz kellett vinni Dobó Kata pár hetes kislányáthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120529-orvoshoz-kellett-vinnie-2-honapos-kislanyat-dobo-katanak-tulsagosan-aggodik.htmlElmarad az év celeblagzija - Mi állhat a háttérben?http://www.life.hu/tested-lelked/20120529-elmarad-az-ev-celeblagzija-nem-hazasodik-meg-ossze-brad-pitt.htmlCsúnyán megöregedett Janice Dickinsonhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120524-fortelmesen-oltozott-fel-janice-dickinson.htmlGregor Bernadett: "Borzalmas hónapokat éltem át"http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120526-gregor-bernadett-borzalmas-honapokat-eltem-at-egy-kave-szily.htmlVálása óta rengeteget iszik a világsztárhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120525-valasa-ota-rengeteget-iszik-a-vilagsztar-ronan-keating.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.