színház Stohl András alkalmi munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eseti megbízatásokból, alkalmi munkákból kénytelen eltartani családját Stohl András.

A színészt még csak feltételesen helyezték szabadlábra, így alkalmi munkái vannak. Színházban még jó darabig nem alkalmazhatják, az RTL Klub pedig még mindig nem nyilatkozott arról, szeptembertől terveznek-e vele. A mai napig az vonatkozik rá is, ami a többi elítéltre: rendszeresen jelentkeznie kell a pártfogótisztjénél, valamint nem kaphat erkölcsi bizonyítványt. Ezért fel kellett mondani neki a Nemzeti Színházban, mert nem dolgozhat közalkalmazotti státuszban, akinek nincsen erkölcsije.

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Fotó: Hajdú D. András [origo]


"Az ügyfelem által okozott közúti baleset legmagasabb büntetési tétele, mivel nem okozott maradandó testi sérülést, három év. Törvény szerint ennek letelte után kaphatja vissza az erkölcsi bizonyítványát" - mondta Stohl ügyvédje, Ruttner György a Blikknek. Az ügyvéd hozzátette: a bíróság alapos indokkal adhat mentesítést, de Stohl András csak augusztus ötödike, tényleges, feltétel nélküli szabadulásának dátuma után nyújthat be ilyen igényt.

Felkéréssel külsősként azonban dolgozhat, így állhatott színpadra például az Úri Muri című darabban - neve pedig rendszeres telt házat vonz. Alföldi Róbert nemrég újabb szerepre hívta meg: a Szegedi Szabadtéri Játékok operettje, a Mágnás Miska címszerepére. A színész állítólag ezen kívül még filmezni is fog: Szajki Péter rendező Nejem, nőm, csajom című játékfilmjében láthatjuk majd, melynek a napokban kezdődik a forgatása. "Most menekülök a munkába, mert akkor érzem, hogy fontos vagyok. Sajnos a mi szakmánk ilyen, ha nem mész, akkor gyorsan elfelejtenek. Most nem én válogathatok a műsorok közül, hanem várnom kell a lehetőségre" - beszélt állapotáról Stohl András, aki persze a képernyőre is visszavágyik. "Egyelőre nem tudok mit mondani ezzel kapcsolatban" - reagált szűkszavúan Kolosi Péter, az RTL Klub programigaz­gatója.

Jessica Simpson megmutatta tündéri kislányáthttp://www.life.hu/legykepben/20120531-jessica-simpson-megmutatta-tunderi-kislanyat.htmlKocsis Tibinek néha elege van az emberekbőlhttp://www.life.hu/legykepben/20120530-kocsis-tibinek-nincs-ideje-a-szerelemre-futo-kalandokat-pedig-nem.htmlA szerelemtől hízik a Barátok közt sztárja?http://www.life.hu/legykepben/20120530-a-szerelemtol-hizik-a-baratok-kozt-sztarja-nemeth-kristof.htmlTóth Vera: "Nem foglalkoztat a szerelem"http://www.life.hu/legykepben/20120529-toth-veranak-most-nincs-ferfi-az-eleteben-de-jol-erzi.htmlIsmert művésszel randizik a Szex és New York színésznőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120529-ismert-muvesszel-randizik-a-szex-es-new-york-szinglije-kim.htmlÖsszejött a francia sztár és az olasz dívahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120529-sophia-loren-es-gerard-depardieu-elmelyulten-beszelgetnek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.