Született feleségek halálhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Született Feleségek Karen McCluskey-jaként két Emmy-díjjal is kitüntetett Kathryn Joosten nem tudta legyőzni a szervezetét megtámadó rákot.

Kathryn Joosten egész későn, 42 évesen kezdett színészként dolgozni. Szerepelt Az elnök emberei című sorozatban, valamint feltűnt olyan sorozatokban is, mint az Ally McBeal, Dharma és Greg, avagy kettőn áll a vásár, és a Dokik.

Ismertségét azonban leginkább a Született feleségek című sorozatnak köszönheti, melyben a kissé házsártos Karen McCluskey-t játszotta - kitartóan. A 72 éves színésznőnél ugyanis 2001-ben diagnosztizálták a tüdőrákot, ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy újabb és újabb epizódokat vállaljon a nagysikerű sorozatban. 11 évig küzdött a betegséggel, június 2-án azonban a szervezete feladta a harcot. Saját otthonában, családja körében hunyt el Kaliforniában.

Kathryn Joosten a Született Feleségek sorozat befejező epizódjában - ha még nem láttad, és nem akarod tudni, mivel zárul a sorozat, nem ajánljuk a videó megtekintését!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.