Charlie Sheen mindenkit megbotránkoztatott - Szexelni akar exfeleségével!

Charlie Sheen szex Denise Richards
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Újra szexelni akarok Denise Richardsszal!" - nyilatkozta nemrég a szépség egykori férje, Charlie Sheen.

Charlie Sheen még mindig vonzódik szexis exnejéhez, Denise Richardshoz. Az alkolproblémákkal küzdő színész a júniusi Rolling Stone magazinban mesélt legnagyobb vágyáról. "Denise még mindig eszméletlenül jól néz ki. Hogy akarom őt? Persze! Hogy ő akar-e engem? Azt sajnos nem tudom" - vallotta a sztár, akinek a házasságuk alatt két lánya született a színésznőtől.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Richards nemrég bevallotta az egyik magazinnak, hogy ő és botrányos életű exférje, Charlie a mai napig nagyon jó barátok, sőt, a legjobbak. "Mindent elmondunk egymásnak. Ha együtt utazunk persze külön alszunk" - mesélte a sztár, aki 2002-2006-ig volt a színész felesége. Denise egyébként ott volt Charlie mellett az utóbbi hónapok botrányos időszakában is, és igyekezett tartani a lelket gyermekei apjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.