Nem szabadulhat a múltjától John Travolta. A National Enquirer magazin szerint a színész a nyolcvanas években hat éven át volt Doug Gotterba szeretője.

A Grease sztárja akkoriban a Szombat esti láz és a Nicsak, ki beszél sorozat után már a csúcson volt, de még nem vette el feleségét, Kelly Prestont.

Forrás: AFP


A lap szerint a színésznő a házasságuk előtt tudta, hogy párja a férfiakat szereti, de belement a frigybe, hogy segíthessen leplezni titkolt másságát. Travolta és a pilóta kapcsolatáról a színész egykori titkárnője, Joan Edwards pakolt ki. Elárulta: a környezetükben mindenki tisztában volt a sztár melegkapcsolatával. Travolta ellen az utóbbi hetekben leleplező hadjárat indult. Előbb három férfi masszőr jelentkezett, hogy szexuálisan zaklatta őket, majd előállt egy ügyvéd, aki azt állította: vagy száz ügyfele van, akik a színész ellen vallanak.

Forrás: Blikk

Sokkot kapott saját látványától balesete után az ismert autóversenyzőhttp://www.life.hu/legykepben/20120606-dtk-show-niki-lauda-sokkolt-a-sajat-latvanyom.html Durván kritizálta a Szépségkirálynő-jelöltek produkcióit a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120607-hajdu-peter-durvan-kritizalta-a-szepsegkiralyno-jeloltek-produkcioit-kasza-tibitol.html Malek Andrea imádja, hogy háromgyerekes anyukahttp://www.life.hu/legykepben/20120607-malek-andrea-imadja-hogy-haromgyerekes-anyuka-egy-kave-szily.html Életét kockáztatja az ismert magyar énekes - Újból iszik Demjén Rózsi?http://www.life.hu/tested-lelked/20120605-eletet-kockaztatja-demjen-rozsi.html John Travolta pilótát nevel két hónapos fiábólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110124-john-travolta-fia-pilota-lesz.html Carrie Fisher: "John Travolta homoszexuális!"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101212-john-travolta-megis-a-fiukat-szereti.html MILF: tisztes családanya vagy szexi bestia? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120607-milf-tisztes-csaladanya-vagy-szexi-bestia-18.html Liam Hemsworth eljegyezte kedvesét, Miley Cyrusthttp://www.life.hu/szeress/20120606-liam-hemsworth-eljegyezte-kedveset-miley-cyrust.html Csonka András nem boldog a magánéletébenhttp://www.life.hu/legykepben/20120503-csonka-andras-nem-boldog-a-maganeleteben-csak-a-szakmajaban-.html Ismerd fel, ha homoszexuális a pasid!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20111007-szex-szerelem-parkapcsolat-ismerd-fel-ha-homoszexualis-a-pasid.html