Szorul a hurok a színész nyaka körül! Egyre többen teregetik ki eltitkolt múltját John Travoltának

eltitkolás John Travolta párkapcsolat színész homoszexualitás Kelly Preston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem szabadulhat a múltjától John Travolta. A National Enquirer magazin szerint a színész a nyolcvanas években hat éven át volt Doug Gotterba szeretője.

A Grease sztárja akkoriban a Szombat esti láz és a Nicsak, ki beszél sorozat után már a csúcson volt, de még nem vette el feleségét, Kelly Prestont.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A lap szerint a színésznő a házasságuk előtt tudta, hogy párja a férfiakat szereti, de belement a frigybe, hogy segíthessen leplezni titkolt másságát. Travolta és a pilóta kapcsolatáról a színész egykori titkárnője, Joan Edwards pakolt ki. Elárulta: a környezetükben mindenki tisztában volt a sztár melegkapcsolatával. Travolta ellen az utóbbi hetekben leleplező hadjárat indult. Előbb három férfi masszőr jelentkezett, hogy szexuálisan zaklatta őket, majd előállt egy ügyvéd, aki azt állította: vagy száz ügyfele van, akik a színész ellen vallanak.

Forrás: Blikk

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.