Úgy tűnik, hogy Tabáni István végleg megállapodik szerelme, Csilla mellett.


Az énekes a Blikknek elárulta, már az eljegyzés és a családalapítás is egyre gyakrabban kerül szóba közöttük kedvesével. Tabáni párja most végez a szegedi egyetemen, így ha minden a tervek szerint alakul, akkor már a közös otthonukba térhet haza az énekes szerelme.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


"Csillával több mint két éve vagyunk együtt. Azt hiszem, nyugodtan kijelenthetem: ő az a lány, akivel le tudnám élni az életem" - mesélte a 2009-es Csillag születik nyertese, aki jót mosolygott, amikor megkérdeztük, tudja-e már, hogyan jegyzi el kedvesét. "Még nem terveztem meg. Mindketten szeretünk romantikázni, ezért valami különlegeset fogok kitalálni neki" - mondta az énekes.

István és Csilla még nem találta meg a közös családi fészket, de néhány héten belül valószínűleg az is meglesz. "Úgy beszéltük meg Csillával, hogy a fővárosban veszünk lakást. Elsősorban sorházban vagy ikerházban gondolkodunk, valószínűleg Pesten, mivel ott olcsóbbak a lakások, mint Budán. Ha minden jól megy, akkor Csilla már a közös családi fészekbe jöhet haza az egyetem elvégzése után." - újságolta Tabáni István.


Szorul a hurok a színész nyaka körül! Egyre többen teregetik ki eltitkolt múltját John Travoltánakhttp://www.life.hu/legykepben/20120608-kiderult-hogy-homoszexualis-kapcsolatban-elt-egy-ferfival-a-nyolcvanas-evekben.html Sokkot kapott saját látványától balesete után az ismert autóversenyzőhttp://www.life.hu/legykepben/20120606-dtk-show-niki-lauda-sokkolt-a-sajat-latvanyom.html Durván kritizálta a Szépségkirálynő-jelöltek produkcióit a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120607-hajdu-peter-durvan-kritizalta-a-szepsegkiralyno-jeloltek-produkcioit-kasza-tibitol.html MILF: tisztes családanya vagy szexi bestia? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120607-milf-tisztes-csaladanya-vagy-szexi-bestia-18.html Liam Hemsworth eljegyezte kedvesét, Miley Cyrusthttp://www.life.hu/szeress/20120606-liam-hemsworth-eljegyezte-kedveset-miley-cyrust.html Amilyen a szakmája, olyan a szerelmi életehttp://www.life.hu/szeress/szex/20120607-szex-szerelem-parkapcsolat-amilyen-a-szakmaja-olyan-a-szerelmi.html Titokban férjhez ment a terhes színésznőhttp://www.life.hu/szeress/20120604-ferjhez-ment-drew-barrymore.html Lady Gaga kibékült expasijávalhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120605-lady-gaga-kibekult-expasijaval.html Milliókat bukott a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120606-milliokat-bukott-a-baratok-kozt-sztarja-rekasi-karoly.html Nem érdeklik a nők a Csillag születik győzteséthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120606-nem-erdeklik-a-nok-a-csillag-szuletik-gyozteset.html