Nem nyugodhat békében a poplegenda! Lányát folyamatosan terrorizálják

terror megfélemlítés Michael Jackson iskola Paris Jackson sztárság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paris Jackson saját bevallása szerint ugyazokat a dolgokat éli meg, mint más tinédzserek, és ezekbe a megfélemlítés is beletartozik.

Michael Jackson egyetlen lánya Ophrah Winfrey-nek adott interjút, amiben őszintén vallott mostani életéről. Paris már nem magántanuló, és az iskolában, ahova jár, az osztálytársai már próbálkoztak a megfélemlítésével. Szerencsére az ifjú hölgy jól állja a sarat, és nem dől be az ilyesminek.

Paris azt is gyorsan észreveszi, ha társai ki akarják használni, és akkor bezár. Szerencsére sokat tanult édesapjától!

Szerinted is ők hazánk legszebb lányai! Kattints a galériáért!



A Twitteren terjedt el a hír: elhunyt Tina Turnerhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120611-a-twitteren-terjedt-el-a-hir-elhunyt-tina-turner.htmlFordulat! A britek mégis inkább Károlyt látnák a trónon, nem az ifjú Vilmosthttp://www.life.hu/legykepben/20120610-felmeres-a-britek-tobbsege-megis-karolyt-szeretne-a-tronon-latni.htmlCharlie Sheen mindenkit megbotránkoztatott - Szexelni akar exfeleségével!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120607-charlie-sheen-szexelni-akar-exfelesegevel.htmlCserháti Tamara lett Magyarország szépségkirálynőjehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120609-cserhati-tamara-lett-magyarorszag-szepsegkiralynoje.htmlTávozik a Barátok közt egyik legrégebbi szereplője a sorozatbólhttp://www.life.hu/legykepben/20120609-eltunik-a-baratok-kozt-egyik-legregebbi-szereploje-a-sorozatbol-nemeth.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.