Életéért reszketett az énekesnő - Villám csapott a repülőgépébe

Danii Minogue repülés villám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pánikba esett Dannii Minogue az egyik ausztrál repülőútja során. 

Az énekesnő Melbourne-ből repült Sydney-be, amikor repülőútja során egy villám csapott a gépbe, a közvetlen közelében. A gép óriási viharba került, a villám éppen a sztár mellett csapott a szárnyba. Az ausztrál szépség a 18 hónapos fiával együtt utazott, és azt hitte, meg fognak halni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Dannii az ausztrál légitársaság tagjaival

"Közvetlenül mellettem történt a dolog, ezért iszonyúan megijedtem, azt hittem, eljött a vég. De furcsa volt, hogy rajtam kívül senki más sem ideges" - mesélte a sztár, aki végül sikeresen túlélte a félelmetes repülőutat. Dannii egyébként nem szeret túlzottan repülni, hiszen már korábban is átélt egy-két, számára túlságosan problémás repülőutat.

Szakított egymással a két fiatal színészhttp://www.life.hu/legykepben/20120614-szakitott-zac-efron-es-lily-collins.htmlMégis rászánta magát a nősülésre a Csillag születik nyertesehttp://www.life.hu/legykepben/20120608-megnosul-a-csillag-szuletik-nyertese-tabani-istvan.htmlKiderült, mindössze 8 általánosa van az RTL Klub sztárjánakhttp://www.life.hu/legykepben/20120614-rtl-klub-valovilag-kiderult-csak-8-altalanosa-van-vvcristofelnek.htmlNem akar gyereket a kiszámíthatatlan színész - Felesége is felelőtlennek tartja a családalapításhozhttp://www.life.hu/legykepben/20120613-nem-akar-gyereket-a-szinesz-felesege-is-felelotlennek-tarta-a.htmlMég mindig ünnepel a királyi családhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120614-meg-mindig-unnepel-a-kiralyi-csalad.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.