katy perry hobbi lopás komikus drogozás Russel Brand
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Russell Brand beismerte, karrierje első éveiben sportot csinált abból, hogy különböző hírességektől lopott el dolgokat.

A komikus a Daily Starnak mesélt arról az időszakról, amikor kezdő humoristaként járta az Egyesült Államokat, több sztárral együtt. A komédiás számára az eltelt évek nehezek, ugyanakkor viccesek is voltak, hiszen brahiból rendszeresen csórt a többi hírességtől.

AFP
AFP

Katy Perry és volt férje, Russell Brand


"Mindenféle cuccokat hoztunk el egymás öltözőiből. Akkoriban még eléggé rajta voltam a drogokon" - mesélte a manapság Alec Baldwin és Tom Cruise oldalán a Mindörökké rock című filmben domborító Brand. "Fatboy Slimnek az összes cuccát lenyúltuk, az összes piáját is" - árulta el Katy Perry volt férje, aki legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy vett egy fegyvert, ami miatt úgy érzi magát, mintha ő maga lenne a legendás John Wayne.

Forrás: Borsonline

Ördög Nóra megrémült a látványtól!http://www.life.hu/legykepben/20120622-ordog-nora-megremult-a-latvanytol-amikor-osz-hajszalat-fedezett-fel.htmlKi volt Medveczky Ilona titkos szerelme?http://www.life.hu/legykepben/20120621-medveczky-ilona-szerelme-evekkel-ezelott-allitolag-egy-szegeny-zoldseges-ferfi.htmlFelvágta ereit az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120622-valovilag-vv-zsuzsi-felvagta-az-ereit.htmlFia betegsége miatt teljesen kiborult a hírességhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120619-fia-jack-betegsege-miatt-teljesen-kiborult-a-hiresseg-sharon-osbourne.htmlKéptelen szexuális kapcsolatra a Megasztár énekesehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120621-megasztar-szecsodi-karcsi-meg-nem-tud-nokent-szexelni.htmlÖsszejött Hollywood két legszexibb színészehttp://www.life.hu/legykepben/20120620-osszejott-hollywood-ket-legszexibb-szinesze-scarlett-johansson-es-bradley-cooper.htmlTartozásai vannak, mégis új luxusautóval jár Stohl Andráshttp://www.life.hu/legykepben/20120619-uj-luxusautoval-jar-stohl-andras.htmlVégre megszólalt az X-Faktor sztárja - Őszintén mesélt a szakításról a fiatal énekeshttp://www.life.hu/szeress/20120621-vegre-megszolalt-az-xfaktor-sztarja-baricz-gergo-oszinten-meselt.htmlFiatal pasival vigasztalódik a felszarvazott színésznőhttp://www.life.hu/szeress/20120620-ime-demi-moore-uj-szexi-kedvese.html89 nővel feküdt le az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20120620-89-novel-fekudt-le-a-csillag-szuletik-sztarja-plazma.htmlItt a vége: 14 év után szakított Hollywood álompárjahttp://www.life.hu/szeress/20120620-14-ev-utan-szakitott-hollywood-alomparja-johnny-depp-es-vanessa.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.