Kiskorú lánnyal enyelgett az X-Faktor mentora

csók X-Faktor LifeNight zenész Nagy Feró edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatvanhat éves Nagy Feróról pikáns képek készültek egy buliban.

A napokban egy Beatrice koncerten ugyanis a frontember enyelegni kezdett egy fiatalkorúval, aki 49 évvel fiatalabb nála! Az ifjú rajongó a róluk készült képet azonnal fel is tette a legnagyobb közösségi portálra profilképnek. Barátainak pedig azt mondta, Feró már a koncert alatt kinézte őt magának, ugyanis felhívta a színpadra, és "felhúzta a tangáját."

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Verpeléten voltunk, ott lépett fel Feró is. Több százan voltunk a koncerten, mégis egyetlenegy lányt szúrt ki a tömegből, akit fel is hívott maga mellé a színpadra. Már ott tette neki a szépet, és a bugyiját is meghúzkodta. A koncert után sikerült a színpad mögé kerülnöm, ahol láttam, hogy éppen közös képet csinálnak róluk. Egymás mellé álltak, de amikor összeölelkeztek, és kidugták a nyelvüket, mindenki sokkot kapott, annyira meglepődött!" - mondta el egy szemtanú a Blikknek.

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



Kitty, a rajongó már fel is töltötte oldalára a botrányos fotót, amelyre szép számmal jöttek a hozzászólások. "Hát az tény, hogy volt benne pia, de csak velem csinált közös képet, engem hívott fel a színpadra, és csak az én tangámat húzta fel!" - mesélte ismerőseinek a mindössze 17 éves szőkeség.

"Nagyon tündéri lány volt. Minden koncertünkön lehetőséget adok a rajongóknak, hogy kipróbálják magukat a színpadon. Ő is jelentkezett, így őt hívtam fel, hiszen ő állt a legközelebb a színpadhoz. Énekelt, aztán előadott egy óindiai násztáncot. Valaki feldobott egy tangát is a színpadra, így viccből a farmeremre húztam. Szeretett volna egy igazi csókot, de én ezt nem akartam. A közös fotónak meg a bohóckodásnak viszont nem láttam akadályát" - mondta a Blikknek az X-Faktor mentora.

Átalakítunk! Dögös nő lett az ifjú feleségből! Kattints a galériáért!



Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és vagyunk? Akkor gyere vissza este 10 után a Life.hu-ra, mert a szerda esti LifeNight-ban egy pasi megmondja, mit gondol arról, amikor valaki lefekszik az anyja barátnőjével, láthatsz egy videót egy igazi Vámpírasszonyról, illetve a szerdai szexhoroszkóp áttanulmányozása után egy modell meztelen fenekével is megajándékozunk. ;-)





Csomor Csilla: "Várom azt, hogy valakivel hárman legyünk"http://www.life.hu/legykepben/20120625-csomor-csilla-varja-azt-a-ferfias-ferfit-akivel-harman-lehetnek.htmlTeljesen megváltozott a Jóban Rosszban egykori szereplője - Rá sem lehet ismerni!http://www.life.hu/legykepben/20120625-teljesen-megvaltozott-a-joban-rosszban-egykori-szereploje-szorcsik-h-viki.html100 évesen pusztult el Magányos George, a teknőshttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120625-100-evesen-pusztult-a-george-a-teknos.htmlMegvannak az őszi X-Faktor mentoraihttp://www.life.hu/legykepben/20120625-megvannak-az-oszi-xfaktor-mentorai.htmlÚjabb szereplő távozik a Barátok köztből - Padlóra került a színész a hír hallatánhttp://www.life.hu/legykepben/20120625-r-karpati-peter-tavozik-a-baratok-koztbol.htmlPórul járt a színésznő - Milliókat követel tőle egykori modell kedvesehttp://www.life.hu/legykepben/20120622-porul-jart-a-szineszno-halle-berry-milliokat-kovetel-tole.htmlFenyő Iván: "Van most egy társam"http://www.life.hu/legykepben/20120622-fenyo-ivannak-van-most-egy-tarsa-a-maganeleteben-egy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.