Tolódik a TV2 sztárjának esküvője, mivel szerelme még nem vált el!

esküvő műsorvezető párkapcsolat válás Liptai Claudia TV2 Megasztár szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizalmas információ birtokába jutott a Life.hu. Noha olyan hírek keringenek, hogy Liptai Claudia férjhez megy a nyáron szerelméhez, B. Péterhez, az esküvő még biztosan várat magára, hiszen a két gyermekes férfi hivatalosan még el sem vált. 

Kattints és nézz képeket Claudiáról!


"Egyelőre biztosan nem lesz esküvő, bár Claudiát kétségtelenül boldoggá tenné a dolog. Ennek legfőbb oka, hogy Péter papíron még mindig nős, és egyelőre nem is intézik a válást..." - tudtuk meg a pár egyik ismerősétől.

Az énekesnő mindent megmutatott! Kattints a képekért!


Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Várunk egy izgi kis kalandra éjjel 10 után... ;-)




Csomor Csilla: "Várom azt, hogy valakivel hárman legyünk"http://www.life.hu/legykepben/20120625-csomor-csilla-varja-azt-a-ferfias-ferfit-akivel-harman-lehetnek.htmlTeljesen megváltozott a Jóban Rosszban egykori szereplője - Rá sem lehet ismerni!http://www.life.hu/legykepben/20120625-teljesen-megvaltozott-a-joban-rosszban-egykori-szereploje-szorcsik-h-viki.htmlMegvannak az őszi X-Faktor mentoraihttp://www.life.hu/legykepben/20120625-megvannak-az-oszi-xfaktor-mentorai.htmlÚjabb szereplő távozik a Barátok köztből - Padlóra került a színész a hír hallatánhttp://www.life.hu/legykepben/20120625-r-karpati-peter-tavozik-a-baratok-koztbol.htmlPórul járt a színésznő - Milliókat követel tőle egykori modell kedvesehttp://www.life.hu/legykepben/20120622-porul-jart-a-szineszno-halle-berry-milliokat-kovetel-tole.htmlLiptai Claudia férjhez megy, de a vagyonán nem osztozikhttp://www.life.hu/legykepben/20120601-liptai-claudia-ferjhez-megy-de-a-vagyonan-nem-osztozik-mivel.htmlFéltékenység árnyékolja be Liptai Claudia párkapcsolatáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120515-feltekenyseg-arnyekolja-be-liptai-claudia-parkapcsolatat.htmlLiptai Claudia és szerelme külön utakon folytatjákhttp://www.life.hu/legykepben/20120421-liptai-claudia-es-szerelme-kulon-utakon-folytatjak-peter-a-mokka.htmlVálásának valódi okairól mesélt Katy Perryhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120625-valasarol-meselt-katy-perry.html35 évvel fiatalabb lánnyal jár a magyar színészhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120622-35-evvel-fiatalabb-lannyal-jar-mihanyi-gyozo-szinesz.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.