Nagy Kristóf Bozont TV2 énekesek Nagy Adri összeköltözés szerelem Megasztár kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei Megasztár álompárja, Nagy Adri és Bozont hamarosan még szorosabbra fűzné a kapcsolatát.


Tipp! Rihanna legbotrányosabb privát fotói! (18+)


Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged ma este 10 után a Life.hu-n!



45 évet kellett várnia a színésznek, hogy kiderítse ki volt anyja gyilkosahttp://www.life.hu/legykepben/20120626-kozel-45-ev-utan-deritette-ki-a-szinesz-dylan-mcdermott.htmlLopez kisasszony imádja a csillogásthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120626-jennifer-lopez-imadja-a-csillogast.htmlCsomor Csilla: "Várom azt, hogy valakivel hárman legyünk"http://www.life.hu/legykepben/20120625-csomor-csilla-varja-azt-a-ferfias-ferfit-akivel-harman-lehetnek.htmlTolódik a TV2 sztárjának esküvője, mivel szerelme még nem vált el!http://www.life.hu/legykepben/20120626-tolodik-a-tv2-sztarjanak-liptai-claudianak-eskuvoje-mivel-szerelme-bpeter.htmlTeljesen megváltozott a Jóban Rosszban egykori szereplője - Rá sem lehet ismerni!http://www.life.hu/legykepben/20120625-teljesen-megvaltozott-a-joban-rosszban-egykori-szereploje-szorcsik-h-viki.html100 évesen pusztult el Magányos George, a teknőshttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120625-100-evesen-pusztult-a-george-a-teknos.htmlMegvannak az őszi X-Faktor mentoraihttp://www.life.hu/legykepben/20120625-megvannak-az-oszi-xfaktor-mentorai.htmlÚjabb szereplő távozik a Barátok köztből - Padlóra került a színész a hír hallatánhttp://www.life.hu/legykepben/20120625-r-karpati-peter-tavozik-a-baratok-koztbol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.