Rendhagyó művészi aktképeket készít Marjai Judit. A fotós meztelen kövér testeket örökít meg, hogy bebizonyítsa, nem a kilóktól lehet valaki szép.


Marjai Judit merész vállalkozásba fogott: olyanokról és olyanoknak készít fotókat, akik az extremitáshoz vonzódnak szexuális életükben. A kiállításra készülő képek között meztelen kövér testek is szerepelnek.

marjaijudit.hu
Marjai Judit (Kattints a képre a galériáért!)

"Tudom, érzékeny terület, de ezzel együtt izgalmas téma, hiszen a képeim olyan vonzalmakról árulkodnak, melyekről az emberek még a legszűkebb környezetükben sem beszélnek. Van, aki lakkruhát szeret hordani, mások különböző szexuális segédeszközöket használnak, és sokan vannak olyanok is, akik kifejezetten a kövérektől jönnek lázba. Túlsúlyos emberekről egyébként is alig látunk képeket, mert a legtöbbször nevetség tárgyai lesznek, így nem engedik lefényképezni magukat. Az ok, amiért mégis ilyen fotókat készítek, hogy megmutassam, ők is szépek. Manapság a nádszálvékony, szilikonmellű nő és kockahasú férfi az ideál, s mivel minden reklámban velük találkozunk, az emberek többsége szorongva és gátlásokkal tele éli le az életét. Nem azért akarok kövér embereket fotózni, hogy nevessünk rajtuk. Művészi képeket szeretnék csinálni. Olyat, amit a kiállításon megvesznek, és kiteszik a falra. A gömbölyded test közelről olyan szép, mint egy tájkép, dombok és árkok sokasága" - vallotta Judit a Borsnak.

Fotó: TV2

Falusi Mariann, a Pa-Dö-Dő énekesnője nem zárkózott el a közös munka elől. "Imádom Judit munkáit, nagyon szívesen állok a kamerája elé. Öncélúan, magamutogatásból természetesen nem vetkőzöm le, de ha valamit üzenni vagy képviselni kell a testemmel, akkor kötélnek állok. Nem ez lenne egyébként az első ilyen jellegű fotózásom, három évvel ezelőtt már részt vettem egy rasszizmus elleni kampányban, ahol többek között Somával és Pély Barnával együtt ledobtuk a ruháinkat" - mesélte az énekesnő.
Rekordokat állított fel és ismét győzött Spanyolországhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120702-rekordokat-allitott-fel-es-ismet-gyozott-spanyolorszag-az-ebn.html Elváltozásokat találtak a magyar énekesnő fejében - Azonnal meg kellett műteni!http://www.life.hu/legykepben/20120630-korhazba-kellett-vinni-zalatnay-saroltat-mert-eros-fejfajasa-volt.html Intim testrészére csináltatta legújabb tetoválását az őrült énekesnő - fotóhttp://www.life.hu/legykepben/20120628-megorult-az-enekesno-ime-kesha-legujabb-tetovalasa.html Mentő vitte kórházba VV Éváthttp://www.life.hu/legykepben/20120630-mento-vitte-korhazba-vv-evat-miutan-a-csuklojara-esett-gorkorcsolyazas.html Bizarr kapcsolatban van gyermekével az ismert műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20120629-nincs-mar-teje-de-megis-szoptatja-oteves-lanyat-balint-antonia.html Keresztes Ildikó: "Régen nem éreztem magam ilyen jól"http://www.life.hu/legykepben/20120629-keresztes-ildikonak-volt-tobb-hullamvolgy-is-az-eleteben-de-most.html Egymillió forinttal rövidítette meg barátját VV Bécihttp://www.life.hu/legykepben/20120629-egymillio-forinttal-verte-at-baratjat-vv-beci-tobb-jutott.html