Ennyi volt? Stohl András nem csinálja tovább

drog Stohl András prevenció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András magára hagyta az alapítványt, amellyel négy évre együttműködési megállapodást kötött jogerős ítélete előtt.


Fotó: Hajdú D. András [origo]
Fotó: Hajdú D. András [origo]

Kattints a képre a galériáért!

A szabadulása után az alapítvány vezetői remélték, hogy a színész folytatja náluk a megkezdett munkát, ráadásul Stohl négy évre vállalta, hogy havi rendszerességgel megy prevenciós előadásokra ezzel a szervezettel. "Kiálltam Stohl mellett, mert hittem abban, hogy egy hasznos dolog veszi kezdetét, jóváteszi botlását a fiatalokon segítve. Akkor ő ezt vezeklésnek nevezte" - mondta Stemler Mihály szakmai igazgató a Blikknek.

A férfi bevallotta: elkeseríti, hogy Stohl a börtönbe vonulása előtt rengeteget dolgozott, mostanra azonban kampányuk lelassult. "Kértem Andrást, hogy segítsen a honlap működtetésében, legalább írjon rá néha, mert azt már beláttam, támogatók keresésére nincsen ideje. Reménykedtem, hogy az András vállalásában szereplő segélykoncert helyet kaphat a Nemzeti Színházban, de az igazgató erre nem látott lehetőséget. Ugyanis Alföldi Róbert Stohl András magánéletét, beleértve a drogellenes kampányát is, külön akarja választani a színházi tevékenységétől. Sajnos be kell látni, hogy nem tudjuk, csak töredékesen elérni azt a nemes célt, amelyet magunk elé tűztünk" - vallotta be csalódottan a szakember a Blikknek, aki arról is tud, hogy nemrégiben Veszprémben Zacher Gábor toxikológussal részt vett egy drogprevenciós előadáson a színész, de szerződése az ő alapítványával van.

Az énekesnő mindent megmutatott! Kattints a képekért!




Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk Téged ma este 10 után a Life.hu-n!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.