konkurencia VV Gergő csalódás ÖsszeEsküvők (tévéműsor) Való Világ randi kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összejött a ValóVilág 5-ből ismert Dukai Gergő és az ÖsszeEsküvők műsor döntőse, Nikó. A két valóságshow-szereplő kapcsolata azonban nem bizonyult hosszú életűnek, mivel a lány visszament az exéhez.

Júniusban szakított az ÖsszeEsküvők döntős párosa, Ricsi és Nikó. A szenvedélyes szerelmesek akkor megpróbáltak új életet kezdeni, bár mindketten kijelentették: könnyen lehet, hogy nem végleges a szétválás. Nikó, akit jobban megviseltek a történtek, úgy döntött, testedzéssel vezeti le a felgyülemlett feszültséget.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Nikó és Ricsi az ÖsszeEsküvőkben


"Épp abba az edzőterembe kezdtem járni, ahová Dukai Gergő is. Rövid idő után szimpatikusak lettünk egymásnak, így elkezdtünk SMS-eket váltani, üzengetni az interneten, aztán találkoztunk néhányszor. Elmentünk együtt focimeccsre is, kerti partira, moziba" - folytatta a csinos fiatal lány.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

VV Gergő

Szerelem azonban nem tudott kialakulni, mert Nikó nem akarta megbántani expárját, Ricsit. "Gergővel nem randizgattunk túl sokáig. Az az igazság, hogy rájöttem, képtelen vagyok lezárni a kapcsolatomat Ricsivel, még mindig szerelmes vagyok belé. Azt meg nem tartottam tiszta játéknak, hogy átverjem Gergőt" - tette hozzá Nikó. "Most úgy tűnik, újra megpróbáljuk Ricsivel. Igaz, nem megy olyan egyszerűen. Az újrakezdés első három napjában minden rózsaszín volt, azóta azért nehezebb. A külön töltött három hét alatt sok mindent csináltunk, amit a másik nem nézett jó szemmel" - magyarázta a Borsnak a lány.

Hamarosan háromszoros apuka lesz a hollywoodi szívtipróhttp://www.life.hu/legykepben/20120705-harmadik-gyermeket-varja-matthew-mcconaughey-es-felesege.htmlMegverték a Csillag születik sztárját - Alaposan feldagadt a fiatal énekes arcahttp://www.life.hu/legykepben/20120705-megvertek-a-csillag-szuletik-sztarjat-varga-viktort-alaposan-feldagadt.htmlIsmert magyar tévésekkel kavart Éden Szandrahttp://www.life.hu/legykepben/20120705-ismert-magyar-tevesekkel-kavart-eden-szandra.htmlFelbontotta eljegyzését a Harry Potter két sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120704-felbontotta-eljegyzeset-a-sztarpar.htmlNem plasztikáztat a mások szerint lógó mellű énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20120704-tuntetnek-a-megasztaros-tolvai-reni-melleiert-aki-nem-akarja-plasztikaztatni.htmlHollywood hatalmas, de gyönyörű popsijaihttp://www.life.hu/tested-lelked/20120705-hollywood-hatalmas-de-gyonyoru-popsijai.htmlCsomókban hullott Hajdú Péter feleségének a hajahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120705-kihullott-gyonyoru-haja-hajdu-peter-felesegenek-sarka-katanak-aki-nem.htmlNagy Feró: "Az ember tanulja az életet!"http://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20120706-nagy-fero-az-ember-tanulja-az-eletet-egy-kave.htmlEgyszerre két pasival kavar az RTL Klub szőke sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20120706-egyszerre-ket-pasival-kavar-az-rtl-klub-szoke-sztarja-vv.htmlSzerelme helyett a kislányát választotta Claudiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120706-szerelme-helyett-a-kislanyat-valasztotta-claudia.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.