színésznő válás Laura Dern
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két év után Laura Dern színésznő végleg eldöntötte, hogy beadja a válókeresetet.


AFP
AFP

A pár 2010 októberében már aláírta a válási papírokat, akkor kibékíthetetlen ellentétekre hivatkoztak. Akkor azonban mégsem váltak el, sőt, az idén februári Golden Globe-díjátadón még együtt jelentek meg. Próbáltak még egy esélyt adni a kapcsolatnak, de nem sikerült: így most nyáron végérvényesen elválnak útjaik.

Tipp! A világ legszebb pici cicijei! Kattints a galériáért (18+)



Nagyobb a baj, mint gondolták: gyógyíthatatlan beteg a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20120710-zalatnay-cini-gyogyithatatlan-beteg.htmlVisszatér a képernyőre a népszerű magyar műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120710-visszater-a-kerpernyore-szulak-andrea.htmlVisszavonta a válópert és kibékült feleségével Liptai Claudia volt szerelmehttp://www.life.hu/legykepben/20120709-liptai-claudia-volt-szerelme-bpeter-a-felesegehez-menekult-majd-visszavonta.htmlKülföldön próbál felejteni Liptai Claudiahttp://www.life.hu/legykepben/20120709-kulfoldon-probal-felejteni-liptai-claudia.htmlMég mindig nem találja a szerelmet a lányok kedvencehttp://www.life.hu/legykepben/20120709-tv2-mokka-szerelemre-vagyik-fluor-tomi.htmlFérj lett a világhírű középpályáshttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120709-ferj-lett-a-vilaghiru-kozeppalyas-andres-iniesta.htmlMáté Krisztina: "Ez egy nagyon fontos időszak volt az életünkben"http://www.life.hu/legykepben/20120709-mate-krisztina-karrierjerol-es-bardos-andrasrol-is-meselt-egy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.