Ha így folytatja, bele is halhat a ValóVilág sztárja

injekció szteroid károsodás öngyilkosság Való Világ botrány edzés VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Cristofel az életével játszik, mivel az egykori valóságshow-hőst szteroidokkal injekciózzák és kőkemény edzésbe kezdett, hogy kigyúrt külsővel szerepeljen videoklipjében.

Tipp! A világ legszebb pici cicijei! Kattints a galériáért (18+)


"Napi két órát töltök a konditeremben, és kétnaponta injekcióztatom magam szteroidokkal. Ezáltal sokkal jobban ki fognak domborodni az izmaim. Csak egy kéthónapos kúrát csinálok, így nem félek a mellékhatásoktól"




Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints és nézd meg Cristofel párbaját!

Az újság megkeresett egy szakorvost is, aki mindenkit óva int az efféle egészségre káros cselekedetektől. "Rengeteg mellékhatása van a szteroidoknak: csontritkulás, patológiás törések, gyomorvérzés, bélátlyukadás, szívritmuszavar, szürkehályog, vérnyomás-emelkedés, cukorbetegség, fogékonyság a fertőzésekre, az immunrendszer gyengülése, a véralvadást is fokozza, és pszichés zavarok léphetnek fel. Szteroidokkal injekcióztatni magunkat kész öngyilkosság! Ezek a tünetek alattomosan, lappangva jelennek meg. A hormonháztartás felborul, ami életre szóló zavarokat okozhat a szervezetben. Akár hirtelen szívritmuszavar következtében létrejött halál is előfordulhat, így hatalmas a tét!" - figyelmeztet dr. Bense Tamás orvos.

Tipp! Sztárok bikiniben. Kattints a galériáért!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.