gyilkosság gyilkos rendőrség vallomás Bándy Kata őrizetbe vétel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az MTI információi szerint megvan a meggyilkolt pszichológusnő gyilkosa. A tettes állítólag egy huszonhat éves magyar férfi, aki néhány hónapja érkezett Kiskunhalasról Pécsre, munkanélküli volt. Beismerte tettét.

Őrizetbe vett a rendőrség egy huszonhat éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható Bándy Kata rendőrségi pszichológus meggyilkolásával. A férfi beismerő vallomást tett. A Dunántúli Napló információja szerint a Bándy Kata megölését beismerő férfi néhány hónapja érkezett Kiskunhalasról Pécsre, munkanélküliként a Mohácsi út környékén csövezett a barátnőjével együtt, aki a lap információi szerint prostituált. P. Lászlót már szombat éjjel elfogták. A fiatal férfi egy erdős, bokros területen bújkált azóta, amióta megtudta, szorul a nyaka körül a hurok - írta a Bama.hu. Korábban az MTI rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írta, több embert fogott el a rendőrség Bándy Kata ügyével kapcsolatban.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Kattints a képre a galériáért!

Az eltűntként keresett rendőrségi pszichológus, Bándy Kata holttestét találták meg szerdán Pécsen, az áldozatot azonosította a rendőrség. A rendőrségen dolgozó pszichológus eltűnéséről több pécsi internetes portál is beszámolt. Az édesapa, Bándy Pál azt mondta: a lánya és barátai szórakozóhelyen ünnepelték egy barátnőjük születésnapját. A nyomozás hatalmas erőkkel zajlott.

"Megvan a tettes." Tegnap éjjel ez a bejegyzés került ki Bándy Kata, a meggyilkolt pécsi rendőrségi pszichológus egyik hozzátartozójának, Bándy Editnek az oldalán. A lány egyik emlékoldalán is terjedni kezdett a hír, ahol az is elhangzott, hogy a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozás érdekeire hivatkozva nem adott tájékoztatást az ügyről.

Szólj bele: Egyedül hazafelé a buli után. Ti el mertek indulni?



Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.