Hajdú Péter hízókúrára fogta a feleségét?

Sarka Kata hízás fogyókúra Hajdú Péter sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komolyan gondolta Hajdú Péter, hogy hízókúrára fogja feleségét. Sarka Katának nem volt menekvés, hites ura alaposan megetette a Balatonon.

Zsíros hamburger, olajtól csöpögő lángos - ételek, amik vajmi keveset voltak Sarka Kata szájában. Idáig. Hajdú Péter ugyanis komolyan gondolta, hogy a felesége vagy felszed pár kilót és tápláló ételeket is fogyaszt, vagy pedig elválik tőle.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Nem örülök neki, hogy megint fogyni akar. Folyamatosan nézi magát a tükörben, és azon szörnyülködik, hogy hízott két és fél kilót, majdnem ötvenhét már. Próbáltam lebeszélni, de hasztalan. Nagyon nem szeretném, ha vékonyabb lenne, végre felszedett annyit, hogy gyönyörű, formás, nőies, amennyire csak lehet. Én ugyanis egyáltalán nem szeretem a csontkollekció lányokat. Nekem már elegem van abból, hogy hiába beszélek, ezért kértem meg az ismerőseimet, beszéljék le ők" - mondta el Hajdú, aki a hétvégén, a Balatonon alaposan megtömte étellel a feleségét, Kata pedig a családi béke miatt engedelmeskedett férjének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.