Összeomlott a Barátok közt színésze a rossz hír hallatán

Aradi Balázs összeomlás sorozat felvételi bábszínház Barátok közt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aradi Balázs az első pillanatban tragédiaként élte meg, hogy nem vették fel a színművészeti egyetemre, hiszen leghőbb vágya volt, hogy ott tanulhasson, ám a harmadik rostán kiesett, így összeomlott. A Barátok közt fiatal színésze ugyanakkor szívből örült barátja, Barna Zsombor sikerének.




Fotó: TV2
Fotó: TV2

Aradi Balázs és Szőke Zoltán

"Azonnal felhívtam és gratuláltam neki. Jó barátok vagyunk. Zsombi idősebb nálam, én most érettségiztem, először próbálkoztam, nekem nem olyan gáz" - vigasztalta magát a fiú.

Forrás: Stop.hu

Szívinfarktust kapott Michael Clarke Duncanhttp://www.life.hu/legykepben/20120717-szivinfarktust-kapott-michael-clarke-duncan.htmlGyermeket akar szülni a nemrég eljegyzett fiatal színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20120716-mindossze-19-eves-de-mar-gyereket-akar-miley-cyrus-liam.htmlBeteg lett a TV2 műsorvezetőjének kislányahttp://www.life.hu/legykepben/20120717-beteg-lett-varkonyi-andrea-es-bochkor-gabor-kislanya.htmlBeszólt a celebeknek és összekeverte vendégei nevét élő adásban a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120717-karasz-robi-a-tv2-mokkajanak-musorvezetoje-beszolt-a-celebeknek-elo.htmlFia halála után megszólalt Sylvester Stallonehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120717-fia-halala-utan-megszolalt-sylvester-stallone.htmlEltűnt édesapját keresi a ValóVilág sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120717-eltunt-edesapjat-keresi-a-valovilag-sztarja-vv-veronika.htmlElhunyt Jon Lord, a Deep Purple billentyűsehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120717-elhunyt-jon-lord-a-deep-purple-billentyuse.htmlÚjabb szereplő távozik a Barátok köztből - Padlóra került a színész a hír hallatánhttp://www.life.hu/legykepben/20120625-r-karpati-peter-tavozik-a-baratok-koztbol.htmlTöbb szereplő is távozik a Barátok köztbőlhttp://www.life.hu/legykepben/20120612-tobb-szereplo-is-tavozik-a-baratok-koztbol.htmlFérjhez ment a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20120527-ferjhez-ment-a-baratok-kozt-sztarja-balogh-edina.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.