Jóban Rosszban színdarab megélhetés kirúgás Gesztesi Károly Thália Színház anyagi gondok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utolsó színházi szerepétől is megfosztották Gesztesi Károlyt, így az utóbbi idők legfoglalkoztatottabb színésze alól sorra húzzák ki a biztonságot jelentő talajt.

Az őrület határán című, Nádas Györggyel közös darabját meglepő módon levette repertoárjáról az egyesített Thália és Mikroszkóp Színpad új vezetősége, holott tavaly nagy sikerrel futott, és sorra telt házas előadásokat tartottak. Gesztesiék értetlenül állnak a döntés előtt, kétségbe azonban nem esnek, pedig minden okuk meglenne rá. Mert míg a színészt az utóbbi években elhalmozták szerepekkel, és magyar film is alig készült nélküle - csak 2006-ban hét filmben játszott -, valamint színházi szerepekben is úszott, addig ma már egyedül a Jóban Rosszban kórházsorozatában, valamint néhány színházi előadásában láthatják a nézők.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

Gesztesi Károly, és fia Máté


"A Thália új vezetésének döntése, hogy nem kérnek az új előadásunkból, pedig még csak meg se nézték. Neveket nem szeretnék említeni, de nem értem, hogy dobhat ki egy darabot egy olyan Kossuth-díja művész, akinek versei és írásai hosszú ideig tiltólistán voltak. Pont neki kéne éreznie, hogy ez mennyire visszás. Ráadásul csupa olyan döntéshozóról van szó, akiket én nagyon tisztelek. Nem estünk kétségbe, Gyurival kivásároltuk a díszletet, és nyáron városról városra járunk majd a darabbal. Az a jó benne, hogy egy zsebkendőnyi helyen is el tudjuk játszani" - árulta el Gesztesi a Blikk-nek. "Tíz fellépést vállaltam a Gyuri iránti tiszteletből, s ha csak gombokat is kapok érte, végigcsinálom." - folytatta a színész.

Ezzel azonban még nem lesz megoldva a helyzete. Öt gyermekről - Máté (22), Márk (10), Dávid (8), Panka (5), Áron (2) - kell gondoskodnia, ezután is szeretne mindent megadni, éppúgy, mint amikor csúcson volt, amikor elképzelhetetlen volt nélküle magyar film vagy színházi előadás. Mindezek ellenére nem kesereg, nem abból a fából faragták, aki feladná.

"Persze pénzre mindenkinek szüksége van, és tudom, nagyon sok kollégát érintett anyagilag ez a sok változás. Én azonban nem félek attól, hogy nem fogom tudni eltartani a családom, hiszen dolgoztam én már külföldön mosogatóként, kubikusként, kiálltam már az utcára egy szaxofonnal és egy kalappal is. Mindenki tudja, hogy anyagilag több lábon állok már régóta, ezért semmilyen politikai vagy gazdasági változás nem hoz zavarba. De ha mégis, a színészet helyett majd könyveket, dalokat írok, vagy újra kiállok az utcára zenélni" - mondta a népszerű színész.

Letolt alsónadrágban kapták el a színészt egy pornómozibanhttp://www.life.hu/legykepben/20120720-letolt-alnonadragban-kaptal-el-fred-willardot-egy-pornomoziban.htmlBándy-ügy: harmadik személyt keres a rendőrség, P. László túl van a hazugságvizsgálatonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120720-bandyugy-harmadik-szemelyt-keres-a-rendorseg-p-laszlo-tul-van.htmlMunkát adott az RTL Klub egykori sztárjánakhttp://www.life.hu/legykepben/20120718-munkat-adott-az-rtl-klub-az-egykori-valovilag-szereplojenek-vv.htmlKopaszra vágatta haját a TV2 sztárja - Alig lehet ráismernihttp://www.life.hu/legykepben/20120720-kopaszra-borotvaltatta-fejet-a-joban-rosszban-sztarja-janosi-david.htmlCserfes "szomszédlányból" igazi díva lett - Akkor és most Liptai Claudiahttp://www.life.hu/life/galeria/20120712-fotokon-akkor-es-most-liptai-claudia.htmlNem számíthat Gesztesi Károlyra Liptai Claudiahttp://www.life.hu/legykepben/20120711-nem-szamithat-gesztesi-karolyra-liptai-claudia.htmlGesztesinek félmilliós az óradíjahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120613-gesztesinek-felmillios-az-oradija.htmlKiderült Gesztesi Károly és Liptai Claudia eltitkolt múltjahttp://www.life.hu/legykepben/20120330-kiderult-gesztesi-karoly-es-liptai-claudia-titka-a-szinesz-hivatalosan.htmlFuss az életedért - Így védd meg magad, ha megtámadnakhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120720-fuss-az-eletedert-igy-vedd-meg-magad-ha-megtamadnak.htmlKárász Robi durván beszólt L.L.Juniornak a Mokkábanhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120719-szex-pikans-lljunior-es-sagi-szilard-a-tengerparti-szexrol-meseltek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.