Hamarosan felépül a megmentett gibbon

gibbon kihalás majom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bánatosan néz ki a rácsok mögül a nemrég megmentett gibbon Indonéziában, Pararawen városában.

Nemrég készült a fotó arról a megmentett gibbonról, aki jelenleg Indonéziában épül fel. Ez a kisállat is sokat köszönhet a francia természettudós Aurélien Brulé-nek, aki tizenöt évig élt az indonéziai dzsungelben, és élénken kampányolt a nagy cégek pusztításai és a veszélyeztetett fajok kihalása ellen.

AFP
AFP

Szülinapos a Harry Potter-filmek sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120720-szulinapos-a-harry-potterfilmek-sztarja-daniel-radcliffe.htmlParókás kutyus a nyár közepénhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120719-kutyusok-jelmezben-a-nyar-kozepen.htmlRinocéroszok Szingapúrbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120720-rinoceroszok-szingapurban.htmlNicolas Cage gyerekekkel pózolthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120719-nicolas-cage-pozolgat.htmlÍme egy igazán találékony cápahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120718-ime-egy-igazan-talalekony-capa.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.