öngyilkos Alekosz panel szerető kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű dolog történt Alekosz egykori "háremhölgyével", Anitával.

Halálsikolyt hallhattak szerda éjjel az egyik budapesti panel lakói, az épület előtti bokorban pedig egy fiatal nő teste hevert, amit több helyen átdöftek az ágak. A lány B. Anita, Alekosz egykori háremhölgye. "Lerohantam, hogy kiderítsem, mi történt. Amikor a bejárat elé értem, visszahőköltem, mert megláttam a lány testét. A bokorban fennakadt a teste, a végtagjai borzalmasan ki voltak tekeredve" - mondta egy lakó a Blikknek.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

"Az ugrás pillanatában kiáltotta el magát. Olyan volt, mintha segítségért sikított volna, de most is beleborzongok, ha eszembe jut az a hang. Kiderült, hogy a lány a nyolcadik emeleti lakásának erkélyéről vetette a mélybe magát, miközben nagymamája az egyik szobában aludt" - mondta egy másik lakó. A lány huszonöt métert zuhant, és állítólag egy viharos kapcsolat miatt hozhatta meg végzetesnek szánt döntését.

A XIX. kerületi Eötvös utcához percek alatt kiértek a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság emberei, mivel a mentők addig képtelen voltak segíteni a nőn, míg az ágaktól szétszabdalt testet ki nem mentették. "Hajnalban jött fel Anita barátja, hogy nagyon nagy baj van. Este hallottam, hogy vitatkoztak. Anita sokszor volt szomorú a fiú miatt, de nem hittem, hogy el akarja dobni az életét egy csalódás miatt" - sírta a nagymama. A lány édesapját, Bálintot reggel értesítették a rendőrök. Ő azonban távol él a fővárostól, még nem tudta meglátogatni a lányt, akit jelenleg gépek tartanak életben. "Felőröl az aggodalom, egyszerűen beleőrülök abba, hogy tehetetlen vagyok. Úgy tudom, a kislányom gerince eltörött, az ágak több helyen súlyos sebeket ejtettek a testén" - mondta Bálint, Anita édesapja a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.