Lindsay Lohan autó autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő az utóbbi néhány hétben második alkalommal karambolozott.




Northfoto
Northfoto

Kattints és nézd meg Lindsay szexi képeit! (18+)

"Ültünk a piros lámpánál a kocsiban, amikor éreztük, hogy valaki belénk jött" - mesélte az egyik utas a TMZ.com-nak. Lindsay és a másik sofőr nem hívták a rendőröket, csak számot cseréltek, a sztár pedig állítólag sűrűn elnézést kért a történtek miatt. Lindsay 2006 novemberében is karambolozott, csakúgy, mint két héttel később, majd 2010 januárjában és pár hete is szerencsétlenül járt.

Tipp! Angelina Jolie forró szexjelenete egy másik nővel! Kattints a képekért! (18+)



Első szexuális élményéről mesélt a Megasztár énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20120726-megasztar-szakos-andi-elso-szexualis-elmenyerol-meselt.htmlEgymásnak esett a TV2 és az RTL Klub két sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120727-a-bandygyilkossag-miatt-mocskolodik-egymassal-hajdu-es-puzser.htmlSzülinapos a zene fenegyerekehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120724-mick-jagger-unnepel.htmlNyolc emeletet zuhant Alekosz háremhölgyehttp://www.life.hu/legykepben/20120726-nyolc-emeletet-zuhant-alekosz-haremholgye.htmlLebukott a világsztár fiatal kedvese - Egy peepshow-ban mulatotthttp://www.life.hu/legykepben/20120725-jennifer-lopez-fiatal-pasija-egy-peepshowt-nezett-meg.htmlUllmann Mónika fél órát zokogott egy plázábanhttp://www.life.hu/legykepben/20120725-ullmann-monika-nem-jar-plazakba-es-bio-elelmiszereket-eszik-csak.htmlJáksó tisztázta a pletykákat: ezért áll a Marslakók című sorozat gyártásahttp://www.life.hu/legykepben/20120725-szuneteltetik-a-marslakokat.htmlMunka nélkül maradt a Barátok közt egykori színészehttp://www.life.hu/legykepben/20120724-munka-nelkul-maradt-csomor-csilla.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.