Király Viktor elárulta legnagyobb vágyát - Ezt senki se gondolta volna!

Ford Mustang Videolife megélhetés Szily Nóra Egy kávé Szily Nórával anyagi helyzet Megasztár énekes Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár egykori nyertesének annyi vágya van csak, hogy az éneklésből meg tudjon élni. És még valamit szeretne, de erről Szily Nórának mesélt.

Első szexuális élményéről mesélt a Megasztár énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20120726-megasztar-szakos-andi-elso-szexualis-elmenyerol-meselt.htmlEgymásnak esett a TV2 és az RTL Klub két sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120727-a-bandygyilkossag-miatt-mocskolodik-egymassal-hajdu-es-puzser.htmlNyolc emeletet zuhant Alekosz háremhölgyehttp://www.life.hu/legykepben/20120726-nyolc-emeletet-zuhant-alekosz-haremholgye.htmlLebukott a világsztár fiatal kedvese - Egy peepshow-ban mulatotthttp://www.life.hu/legykepben/20120725-jennifer-lopez-fiatal-pasija-egy-peepshowt-nezett-meg.htmlUllmann Mónika fél órát zokogott egy plázábanhttp://www.life.hu/legykepben/20120725-ullmann-monika-nem-jar-plazakba-es-bio-elelmiszereket-eszik-csak.htmlGombos Edina: "Nem vagyok törtető típus" - Szily Nórahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120707-gombos-edina-nem-vagyok-torteto-tipus-szily-nora.htmlRadics Gigi: "Magamba fojtottam mindent" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120701-radics-gigi-magamba-fojtottam-mindent-szily-nora-interjuja.htmlGregor Bernadett: "Nem akartam celeb lenni" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120603-gregor-bernadett-nem-akartam-celeb-lenni-szily-nora-interjuja.htmlMester Tamás: "Nagyon keményen belebuktam" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120520-mester-tamas-nagyon-kemenyen-belebuktam-szily-nora-interjuja.htmlKirály Viktor és párja már túl van az örökbefogadásonhttp://www.life.hu/hazitunder/20120508-kiraly-viktor-es-parja-mar-tul-van-az-orokbefogadason.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.