Szemétégetőben dolgozik a népszerű magyar énekesnő - Nem tud megélni a zenélésből!

megélhetés Völgyi Zsuzsi Romantic munka szemétégető énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Völgyi Zsuzsi, a Romantic korábbi énekesnője civil munkára váltott.

A lányt lencsevégre kapták, amint éppen besétál a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. Hulladékhasznosító Mű, közismertebb nevén a Szemétégető irodaházába. "Két hete léptem be a céghez, látogatásszervező vagyok, és egyáltalán nem szégyellem a munkám. Közben egy üzleti főiskolára járok, intézményi kommunikáció szakra, mellesleg pedig egy internetes lapnak is írok esküvői témákban. Itt, a cégnél az a feladatom, hogy amikor kezdődik az iskola, akkor megszervezzem, hogy a gyermekek megnézhessék az erőművet" - magyarázta a Blikknek Zsuzsi.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Jelenleg sajnos a zenéből megélni százszázalékosan nem lehet. Persze hétvégente vállalok felkéréseket, még akkor is mennék, ha a Romanticot hívnák, de az kevés. A tehetségkutatók meggyilkolták a szakmát. Vannak olyan, komoly zenei múlttal büszkélkedő családok, amelyek a megélhetésért harcolnak. Csak külföldön lehet boldogulni a zeneiparban, most csak az újak keresnek jól. Én is mehettem volna külföldre, de ennyi idősen inkább úgy döntöttem, hogy itthon szeretnék családot alapítani. Én ide tartozom" - tette hozzá az énekesnő.

Megvan az első magyar aranyérem!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120729-szilagyi-aron-aranyermes.htmlMagyarország megszerezte az első ezüstérmet a londoni olimpián!http://www.life.hu/legykepben/20120729-ungvari-miklos-ezustermet-szerzett.htmlVége a románcnak - Elköltözött csalfa kedvesétől Robert Pattinsonhttp://www.life.hu/legykepben/20120729-vege-a-romancnak-elkoltozott-csalfa-kedvesetol-robert-pattinson.htmlA királynő "nagyon élvezte" első filmszerepéthttp://www.life.hu/legykepben/20120729-a-kiralyno-nagyon-elvezte-elso-filmszerepet.htmlIsmét szerelmes az X-Faktor énekese - Új barátnőjéről mesélthttp://www.life.hu/legykepben/20120727-baricz-gergo-voksan-virag-es-varga-viktor-a-parkapcsolatokrol-meselt.htmlMegvan az első magyar olimpiai érem - Bronzérmes Csernoviczki Évahttp://www.life.hu/legykepben/20120728-megvan-az-elso-magyar-olimpiai-erem-bronzermes-csernoviczki-eva.htmlMegtalálták a napok óta eltűnt magyar lányt Máltánhttp://www.life.hu/legykepben/20120728-megtalaltak-a-maltan-eltunt-magyar-lanyt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.