viaszszobor Madame Tussaud Sebastian Vettel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebastian Vettel autóversenyző igazán szerencsés ember.

A sármos pilóta az első autóversenyző, akiről viaszszobrot készítettek a berlini Madame Tussauds falai között. A fiatal férfi a hétköznapokban is igen sikeres a nőknél, de a viaszszobrának sem lehet oka panaszra.

AFP
AFP

Gyurta Dani Londonbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120731-gyurta-dani-londonban.htmlRengetegen voltak kíváncsiak a legújabb robotrahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120730-rengetegen-voltak-kivancsiak-a-legujabb-robotra.htmlPenélope szobrot kapotthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120727-penelope-cruz-szobrot-kapott.htmlAlonso szülinaposhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120727-alonso-szulinapos.htmlKékvérűek az olimpiánhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120727-kekveruek-az-olimpian.htmlEszméletlen fotó Kínábólhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120726-eszmeletlen-foto-kinabol.htmlSzülinapos a zene fenegyerekehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120724-mick-jagger-unnepel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.