Világcsúccsal aranyat nyert! Gyurta Dániel édesanyjára gondolt az utolsó métereken

úszás Gyurta Dániel London olimpia aranyérem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyurta Dánielnek nem volt könnyű dolga a 200 mell döntőjében.

Gyurta Dániel világcsúcsot úszott 200 mellen. Szilágyi Áron vasárnapi diadala után ez a második magyar arany Londonban. "Azt gondolom, hogy ez volt életem úszása. Nagyon nehéz volt az utolsó tíz méter, mert nagyon jöttek rám és nem vagyok ehhez hozzászokva. Családomra és édesanyámra gondoltam, emiatt sikerült nyernem" - nyilatkozta az olimpiai bajnok. "Nem tudom még ezt feldolgozni. Ez a cím a teljesítményemnek, a felkészültségemnek, a családomnak és az edzőimnek köszönhető. Azt gondolom, az olimpiai cím nem változtat majd meg."

Forrás: AFP/Fabrice Coffrini
Forrás: AFP/Fabrice Coffrini

Tipp! További részletek az Origo cikkében!



Instant divattipp - Imádnivaló kiegészítők a londoni olimpia jegyébenhttp://www.life.hu/legytrendi/20120730-olimpia-es-divat-imadnivalo-kiegeszitok-a-londoni-olimpia-jegyeben.htmlNapi hím: Íme az olimpia legszexisebb félistenehttp://www.life.hu/life/galeria/20120730-lifenight-napi-him-nagyon-szexis-a-francia-uszo-camille-lacourt.htmlMegvan az első magyar olimpiai érem - Bronzérmes Csernoviczki Évahttp://www.life.hu/legykepben/20120728-megvan-az-elso-magyar-olimpiai-erem-bronzermes-csernoviczki-eva.htmlFormaruhák a Londoni olimpia nyitóünnepségérőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20120728-formaruhak-a-londoni-olimpia-nyitounnepsegerol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.