Végre előkerült az RTL Klub egykori sztárja

VV Anikó sminkes Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Anikó jó időre eltűnt a szemünk elől. A napokban azonban ismét reflektorfénybe került az egykori valóságshow-hős.

Molnár Anikó nemrég az RTL Klub Fókusz című műsorában mesélt új szakmájáról, és arról, hogyan is élt hosszú hónapokig a tengerentúlon. Anikónak azóta sincs komoly kapcsolata, de őszintén elmondta, milyen férfiakkal ismerkedett meg az államokban.


Összeállt a The Voice mesternégyese?http://www.life.hu/legykepben/20120803-the-voice-caramel-malek-andrea-somlo-tamas-es-mezo-misi.htmlAz ismert magyar énekesnő őszintén beszélt titkairól - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120502-balazs-klari-titkolja-korat-es-cafolja-a-hireszteleseket-szepeszeti-beavatkozasairol.htmlCuba Gooding Jr.-nak bíróságra kell mennie agresszív viselkedése miatthttp://www.life.hu/legykepben/20120802-botrany-new-orleansban-cuba-gooding-jr-oscar-dijas-szinesznek-birosagi.htmlNagyon erős volt a mezőny, de sikerült! Cseh László bronzéremmel tér haza az olimpiárólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120802-londoni-olimpia-2012-cseh-laszlo-ferfi-200-meter-vegyes-eredmenye.htmlEzzel a videóval teljes Gyurta Dániel győzelme - Így kommentálta a szakma egyik legjobbja a versenythttp://www.life.hu/legykepben/20120802-a-legjobb-tv-kommentator-szanto-david-is-kozvetitette-gyurta-daniel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.