börtönbüntetés Damu Roland harag párkapcsolat színész producer Andy Vajna szerelem Palácsik Tímea botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenről értesül a börtönben Damu Roland, így arról is, hogy Vajna egy napilapnak bevallotta: szerelmes Palácsik Tímeába. A színészt állítólag igencsak rosszul érintette volt menyasszonya boldogsága.

A Life.hu információja szerint Damu Rolandot nagyon dühíti Palácsik Tímea és Andy Vajna boldogsága. A Jóban Rosszban egykori sztárja állítólag kiborult, amikor meghallotta, hogy a neves producer ország-világ előtt kijelentette, hogy szerelmes Tímeába, és nagyon szeret vele lenni.

Fotó: TV2
Fotó: TV2


Damu ugyan már semmit sem érez volt menyasszonya iránt, de állítólag nem bocsátja meg Tímeának, hogy volt ereje végigvinni a pert, amelynek eredményeképp börtönbe került, méghozzá évekre. "Roland egyáltalán nem örül Tímea és a dúsgazdag producer kapcsolatának, hiszen míg a volt kedvese révbe ért, az ő élete tönkrement és esélye sincs a visszakapaszkodásra" - tudtuk meg a volt színész közeli ismerősétől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.