Titokban külföldre utazott romantikázni Andy Vajna és Palácsik Tímea. Azt suttogják, ez afféle nászútnak is felfogható.

Ugyan sokáig csak barátok voltak, de az újságok már az eljegyzést is megelőlegezték nekik. A sors azonban úgy hozta, hogy az a valóságban is megtörtént, amit a lapok előre megírtak, hiszen Andy Vajna és Palácsik Tímea között tényleg szerelem szövődött, és a producer valóban egy eljegyzési gyűrűt húzott kedvese ujjára. Sőt, egy napilapnak azt is bevallotta, hogy szereti a modellt.

Andy Vajna - Fotó: Tuba Zoltán [origo], Palácsik Tímea - Tv2

A pár a közelmúltban külföldre szökött, és a jól értesültek tudni vélik, hogy gyakorlatilag nászúton vannak. "Ez egy szerelmi nyaralás, afféle mézeshetek, ahol még az sem lehetetlen, hogy ténylegesen összekötik az életüket! Ez egy óriási szerelem" - tudtuk meg a pár közeli ismerősétől.

 

Hülyét csinált magából VV Cristofel - Élő adásban vetkőzött lehttp://www.life.hu/legykepben/20120808-elo-adasban-vetkozott-felmeztelenre-vv-cristofel-es-og-duck-a.html Elismerte homoszexualitását a népszerű énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20120808-mica-mika-penniman-enekes-felvallalta-homoszexualis-vonzalmat.html Jennifer Lopez párkapcsolata romokban?http://www.life.hu/legykepben/20120807-jennifer-lopez-parkapcsolata-romokban-casper-smart-az-enekesno-parja-hutlenkedik.html Lőrincz Tamás ezüstérmet nyert birkózásban a londoni olimpiánhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120807-lorincz-tamas-ezustermes-birkozasban-a-londoni-olimpian.html