Risztov Éva hatalmas teljesítménnyel olimpiai bajnok hosszútávúszásban!

olimpiai bajnok győzelem úszó Risztov Éva London hosszútávúszás aranyérem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két aranyérmet és két ezüstérmet szereztek a magyarok csütörtökön a londoni olimpián. Risztov Éva hihetetlen teljesítménnyel lett az első a 10 km-es hosszútávúszásban.

Az utolsó száz méteren már úgy tűnt, nagyon fáradt Risztov Éva, Anderson ráúszott, de Risztov elővette az utolsó tartalékait, és óriási hajrával négy tized másodperccel megnyerte a versenyt!

Forrás: Europress/Getty Images/Clive Rose
Forrás: Europress/Getty Images/Clive Rose



Forrás: origo

Kozák Danuta olimpiai bajnok!http://www.life.hu/legykepben/20120809-kozak-danuta-olimpiai-bajnok-ezzel-megszerezte-magyarorszag-hetedik-aranyermet-a.htmlMunkanélküli lett Németh Kristófhttp://www.life.hu/legykepben/20120808-munkanelkuli-lett-nemeth-kristof-a-baratok-kozt-sztarja.htmlNászúton van Andy Vajna és Palácsik Tímea?http://www.life.hu/legykepben/20120808-andy-vajna-es-palacsik-timea-kulfoldre-utaztak.htmlEzért halt meg VV Lorenzo - Megdöbbentő részletek a balesetérőlhttp://www.life.hu/legykepben/20120809-meghalt-vv-lorenzo-szabalytalan-sofor-okozta-a-motorbalesetet.htmlSzulák Andrea és párja kibékült egymással - Újabb gyereket terveznek?http://www.life.hu/tested-lelked/20120808-szulak-andrea-szineszno-es-parja-gabor-kibekult-egymassal-es-meg.htmlInstant divattipp - Imádnivaló kiegészítők a londoni olimpia jegyébenhttp://www.life.hu/legytrendi/20120730-olimpia-es-divat-imadnivalo-kiegeszitok-a-londoni-olimpia-jegyeben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.