Ezt nem gondoltuk volna! Soha nem látott felvételek kerültek elő a magyar olimpikonról

úszónő olimpiai bajnok példakép Risztov Éva álmok olimpia TV2 Napló aranyérem Egerszegi Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Napló című műsora különleges felvételhez jutott hozzá.

Az évekkel ezelőtt készült filmen egyébként Egerszegi Krisztina is szerepel. Az eddig nem látott felvételeken a fiatal Risztov Éva arról beszél, hogy ki szeretne jutni egyszer az olimpiára, ha pedig már ott van, akkor jó eredménnyel kíván hazatérni. Évának ez idén sikerült is: a 10 kilométeres úszásban elsőként ért be a célba.

Kidobatta Gianni az RTL Klub botrányos sztárját új szórakozóhelyérőlhttp://www.life.hu/legykepben/20120813-vv-evat-szombat-este-nem-engedtek-be-gianni-uj-szorakozohelyere.htmlMindenkit megdöbbentett az ismert magyar sportoló bejelentése - Elsírta magát még ő is!http://www.life.hu/legykepben/20120813-visszavonul-kasas-tamas-haromszoros-olimpiai-bajnok-vizilabdazo.htmlÖsszeállt a Spice Girls - de csak az olimpia tiszteletérehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120813-osszeallt-a-spice-girls-de-csak-az-olimpia-tiszteletere.htmlHúsz éve nem volt ennyire sikeres Magyarország az olimpiánhttp://www.life.hu/legykepben/20120812-kilencedik-helyen-vegzett-magyarorszag-a-londoni-olimpian.htmlElhunyt Albert Freeman amerikai színészhttp://www.life.hu/legykepben/20120812-elhunyt-albert-freeman-amerikai-szinesz.htmlA hét híre: Szabálytalanul közlekedő sofőr miatt hunyt el VV Lorenzohttp://www.life.hu/legykepben/20120809-meghalt-vv-lorenzo-szabalytalan-sofor-okozta-a-motorbalesetet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.