Kidobatta Gianni az RTL Klub botrányos sztárját új szórakozóhelyéről

VV Éva Törtető Való Világ szórakozóhely kidobás Gianni botrány RTL Klub alkoholprobléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Éva kínos helyzetbe került: szombat éjszaka ugyanis nem engedték be Gianni új szórakozóhelyére.

A botrányos életű, sokszor kínosan viselkedő Évára rájár a rúd mostanában. Valószínűleg ezért történt vele a hétvégén ismét egy kínos atrocitás. "Életemben nem aláztak még meg ennyire! Hatalmas sor volt a hely előtt, én előre mentem, hogy megkérdezzem, mire számíthatunk. Tisztességesen beszéltem velük, egy korty alkoholt nem ittam, sőt közöltem, természetesen kivárom a sort. Három perccel később odajött a biztonsági ember és annyit közölt, hogy én nem mehetek be erre a helyre, nemcsak most, ezentúl sohasem. És azt mondta, hogy ez Gianni döntése. Nem értem. Most tényleg mindenütt ez lesz ebben a városban?" - panaszkodott Éva a Borsnak.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

A lány egyébként személyesen is ismeri az olasz férfit, akivel korábban éppen a Viasat Bár 2.0 című műsorban szerepelt együtt. "Aznap mással voltam elfoglalva, és egyébként is, direkt ezekre a helyzetekre alkalmazok egy embert. Nem az én döntésem volt, de nem lepődöm meg. A portások jól ismerik az éjszakát és annak szereplőit. Bővebbet majd akkor tudok mondani, ha beszéltem az illetékes döntéshozóval" - mondta a Borsnak Gianni.

Mindenkit megdöbbentett az ismert magyar sportoló bejelentése - Elsírta magát még ő is!http://www.life.hu/legykepben/20120813-visszavonul-kasas-tamas-haromszoros-olimpiai-bajnok-vizilabdazo.htmlHúsz éve nem volt ennyire sikeres Magyarország az olimpiánhttp://www.life.hu/legykepben/20120812-kilencedik-helyen-vegzett-magyarorszag-a-londoni-olimpian.htmlElhunyt Albert Freeman amerikai színészhttp://www.life.hu/legykepben/20120812-elhunyt-albert-freeman-amerikai-szinesz.htmlA hét híre: Szabálytalanul közlekedő sofőr miatt hunyt el VV Lorenzohttp://www.life.hu/legykepben/20120809-meghalt-vv-lorenzo-szabalytalan-sofor-okozta-a-motorbalesetet.htmlLátványosan megöregedett az egykori sármőrhttp://www.life.hu/legykepben/20120807-don-johnson-szinesz-a-miami-vice-sztarja-latvanyosan-oregedett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.