Jean-Claude Van Damme Arnold Schwarzenegger Jason Statham akciófilm Sylvester Stallone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jean-Claude Van Damme színész nem sokat változott az utóbbi évek alatt.

A színész is ott volt a Feláldozhatók 2. című film londoni premierjén. A filmben a világ legnépszerűbb akciósztárjai - Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Liam Hemsworth, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger - szerepelnek. A filmet itthon augusztus legvégén mutatják be a mozik.

AFP
AFP

Fesztiváloznak a németekhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120813-nemet-fiatalok-unnepelnek-a-holi-partin.htmlÖsszeállt a Spice Girls - de csak az olimpia tiszteletérehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120813-osszeallt-a-spice-girls-de-csak-az-olimpia-tiszteletere.htmlEgy arany bármit megérhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120809-a-delkoreai-kim-hyeonwoo-aranyermet-nyert-birkozasban.htmlTündéri kiselefánt Franciaországbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120809-tunderi-kiselefant-franciaorszagban.htmlMosolygós napraforgóhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120808-mosolygos-napraforgo-tokioban.htmlVíz alatti boldogsághttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120808-viz-alatt-hazasodott-ossze-fran-calvo-es-monica-fraile.htmlKülönleges emlékművet avattak Mandelánakhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120806-kulonleges-emlekmuvet-avattak-nelson-mandelanak-50-evvel-ezelotti-letartoztatasa-helyszinen.htmlFantasztikus utcarajzok Németországbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120806-nemetorszag-wilhelmshaven-kezdodik-a-2-nemzetkozi-utcarajz-fesztvial.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.