Mindenkit megdöbbentett, hogy az ország egyik legkedveltebb és legsikeresebb házaspárja, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán elválnak. A Blikk megdöbbentő információk birtokába jutott, melyek szerint már régóta nem volt tökéletes a pár kapcsolata - olyannyira, hogy állítólag mindkettőjüknek új szerelme van.

Néhány nappal ezelőtt már suttogtak a titokzatos harmadikról, aki miatt a sztárpár válik, most viszont a Blikk újabb információi szerint egy titokzatos negyedik is a képbe került.

A bulvárlap egy Operett-közeli informátorra hivatkozva azt írja, Bereczki Zoltán március óta találkozgat egy hölggyel, akivel nem sokkal később többször is lebuktak. Az informátor szerint már áprilisban mindenki róluk beszélt az Operettben. "Áprilisban már mindenki arról beszélt az Operettben, hogy Zolinak sokkal diszkrétebben kellene csinálnia. Vagy jelentsék be Dórival, hogy hivatalosan is vége közöttük mindennek, vagy vigyázzon, ne bukjon le, mert így már a kollégáknak volt nagyon kellemetlen" - idézi az informátort a Blikk.

Fotó: Mudra László [origo]

A bulvárlap azt is tudni véli, hogy Szinetár Dórának is új párja van, aki ráadásul szakmabeli. Két hónappal ezelőtt kérték fel A mizantróp című darabra, amelynek próbái során szerelmes lett az egyik legközelebbi kollégájába. A férfivel, aki fiatalabb nála, a bulvárlap szerint tiszta szívből szeretik egymást.

Múlt pénteken a Bereczki-Szinetár házaspár Magyarországon eddig szinte soha nem látott, profi módon, közleményben tudatta, hogy elválnak. Az egykori álompár a sztárok egyik közismert ügyvédjét, Mester Csabát bízta meg ügyeik lebonyolításával. Különválásukról a döntést már három hónappal ezelőtt meghozták. A pár szakmai kapcsolata azonban megmarad: decemberig le vannak kötve a közös fellépések, és ezeket nem kívánják lemondani.

Sztárügyvédet fogadott Szinetár Dóra és Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120813-mester-csaba-sztarugyvedet-fogadta-fel-szinetar-dora-es-bereczki-zoltan.html Hónapokig színlelt Szinetár és Bereczkihttp://www.life.hu/szeress/20120812-honapokig-szinlelt-boldogsagot-bereczki-zoltan-es-szinetar-dora-szineszno.html Ezért válik Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120811-ezert-valik-szinetar-dora-es-bereczki-zoltan.html Vége Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán házasságánakhttp://www.life.hu/szeress/20120810-szinetar-dora-es-berecki-zoltan-valik.html