Főbe lőtte magát a zenész! - Elton John gyászolja basszusgitárosát

halál Elton John férfi öngyilkosság zenekar basszusgitáros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holtan találták szerdán Los Angeles-i otthonában Robert Wayne Birch ismert basszusgitárost, Elton John kísérőzenekarának tagját. A férfi feltehetőleg főbe lőtte magát.

A Los Angeles megyei halottkémasszisztens, Ed Winter közlése szerint a zenész holttestére helyi idő szerint szerda hajnali egy óra után találtak rá a San Fernando Valley környéki otthonában. Az esetet "lehetséges öngyilkosságként vizsgálják" a hatóságok - húzta alá a szakember.

A szaxofonosként is ismert Birch az 1990-es évek eleje óta felelt a basszusért az Elton Johnt kísérő zenekarban, amelynek köszönhetően olyan híres előadókkal és együttesekkel dolgozhatott együtt, mint Billy Joel, Keith Emerson és a The Replacements nevű amerikai punk-rock banda.

Forrás: MTI

Előkerült Katalin hercegnő meztelenkedő unokatestvérehttp://www.life.hu/legykepben/20120815-botrany-a-kiralyi-csaladban-katalin-brit-hercegno-ismeretlen-unokatestvere-a.htmlSzülése után néhány hónappal Dobó Kata visszatérhttp://www.life.hu/legykepben/20120815-dobo-kata-szineszno-kislanya-szofi-szuletese-utan-visszamegy-dolgozni.htmlElhunyt Helen Gurley Brown, a Cosmopolitan legendás szerkesztőjehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120815-elhunyt-helen-gurley-brown-a-cosmopolitan-legendas-szerkesztoje.htmlHónapok óta új párja van Szinetár Dórának és Berecki Zoltánnak ishttp://www.life.hu/legykepben/20120815-szinetar-dora-es-bereczki-zoltan-hazassaganak-vege-honapok-ota-csaljak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.