Holtan találták az MTV népszerű műsorának sztárját - Túladagolhatta magát

halál valóságshow Kábítószer-túladagolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap talált rá Joey Kovarra egyik barátja annak chicagói házában - az amerikai valóságshow-sztárral vélhetően kábítószer-túladagolás végzett.

A 29 éves Joey Kovarra egyik barátnője talált rá tegnap - a fiatal férfi a földön feküdt vérző orral és füllel, írja a TMZ. Az MTV Real World: Hollywood című valóságshow-jában feltűnt, majd a Celebrity Rehab with Dr. Drew című műsorában is látott 29 éves Joey vélhetően kábítószer-túlagadolás áldozata lett.

Kovar jó ideje küzdött a kábítószer-függőségével. A USA Today szerint 2007-ben már egyszer alávetette magát egy elvonókúrának, ami azonban nem sok sikerrel járt, majd 2010-ben ő is azok között a sztárok között volt, akik az Amerikában rendkívül népszerű Dr. Drew-tól kértek segítséget a leszokáshoz a Celebrity Rehab című műsor keretében.

Motorbalesetben meghalt VV Lorenzohttp://www.life.hu/tested-lelked/20120808-motorbalesetben-meghalt-vv-lorenzo-a-budapesti-rendorfokapitany-is-megerositette.htmlMeghalt Ernest Borgnine Oscar-díjas amerikai színészhttp://www.life.hu/gyogyulj/20120709-meghalt-ernest-borgnine-oscardijas-amerikai-szinesz.htmlMeghalt Elinor Ostrom, az egyetlen nő, aki közgazdasági Nobel-díjat kapotthttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20120613-meghalt-elinor-ostrom-az-egyetlen-no-aki-kozgazdasagi-nobeldijat-kapott.htmlElhunyt Helen Gurley Brown, a Cosmopolitan legendás szerkesztőjehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120815-elhunyt-helen-gurley-brown-a-cosmopolitan-legendas-szerkesztoje.htmlElhunyt Albert Freeman amerikai színészhttp://www.life.hu/legykepben/20120812-elhunyt-albert-freeman-amerikai-szinesz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.