Jean-Claude Van Damme a Harc a végsőkig című filmje forgatása alatt megcsalta feleségét az énekesnővel még 1994-ben. A színész - aki legutóbb egy fiatal lánnyal jelent meg egy díjátadón - a viszonyt eleinte tagadni próbálta, majd mint akiből kikényszerítették a választ, elárulta, hogy igaz.

"Nem, nem, nem. Illetve mondjuk azt, hogy megtörtént. És akkor? Ki kíváncsi erre? Az ember néha elengedi magát. Nem is tudom. Talán igen. Na jó, igen. Megtörtént. Thaiföldön voltunk és viszonyunk volt" - vallotta be lassan a színész.

Forrás: AFP
Kylie Minogue

A színésznek akkoriban Gladys Portugues volt a felesége, szám szerint a harmadik. A házasságnak egy másik megcsalás vetett véget - Van Damme akkor a színésznő Darcy LaPierrel folytatott viszonyt, akit később el is vett. Az akciósztár szerint Kylie Minogue jól csókol és csodálatosat szeretkeztek. "Teljesen abnormális lett volna, ha nem lett volna viszonyom vele" - idézi a színészt az Új Ász.

Tönkretette a válás, de végre talpra állt a szép színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20120816-jennie-garth-a-beverly-hills-90210-sztarja-nemreg-valt-el.html Előkerült Katalin hercegnő meztelenkedő unokatestvérehttp://www.life.hu/legykepben/20120815-botrany-a-kiralyi-csaladban-katalin-brit-hercegno-ismeretlen-unokatestvere-a.html Emlékszel még rá? Szabó Erika fenekét sok nő megirigyelhetihttp://www.life.hu/szorakozz/20120807-szabo-erika-a-baratok-kozt-sztarja-az-uvegtigris-3ban-megmutatja.html Két év börtönbüntetésre ítélték a Pussy Riot mindhárom tagjáthttp://www.life.hu/szorakozz/20120817-ket-ev-bortonbuntetesre-iteltek-a-pussy-riot-mindharom-tagjat.html Nők, akiket felsőbbrendűnek tartanak a férfiakhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120815-szorakozas-film-mozi-nok-akiket-felsobbrendunek-tartanak-a-ferfiak.html Egyre okosabbak a nők a férfiaknál?http://www.life.hu/tested-lelked/20120815-okosabbak-lettek-a-nok-james-flynn-ujzelandi-professzor-szerint.html Megállás nélkül iszik a népszerű zenészhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120816-gary-numan-elektropop-zenesz-hatat-forditott-antialkoholista-eletmodjanak-reszegseggel-sulyosbitja.html Fia halála óta először jelent meg a Stallone család nyilvános eseményenhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120814-eloszor-mutatkozott-egyutt-sylvester-stallone-felesege-jennifer-flavin-es-a.html Íme Kylie Minogue és Elvis Presley unokájának leszbikus csókja - videóhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120727-ime-kylie-minogue-es-elvis-presley-unokajanak-leszbikus-csokja.html Pajzsmirigybetegsége miatt ilyen karcsú Dannii Minoguehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111011-pajzsmirigybetegsege-miatt-ilyen-karcsu-dannii-minogue.html