Az RTL Klub egykori sztárja beszólt a TV2 műsorvezetőjének és Fluor Tominak is

Mokka kubai valóságshow Fluor Tomi celebek beszólás videóklip VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Cristofel a TV2 Mokka című műsorának vendége volt - a kubai macsó ismét eszméletlenül viselkedett.

Cristofel és Fluor Tomi között pár hete robbant ki egy vita, mivel a Mizu slágerének atyja új klipjében a VV-hőst is emlegeti, és melegebb éghajlatra küldi. A kubai azonban ezt nem hagyja annyiban: a TV2 műsorában szólt be ismét Fluornak és a műsorvezető Kárász Robinak, de azt is elárulta, Tóth Gabival nagyon szívesen duettezne.

Provokatív üzenet az exnek? Minden eddiginél szexisebb fotók az elöl-hátul gömbölyű sztárrólhttp://www.life.hu/legykepben/20120820-minden-eddiginel-szexisebb-foto-a-noies-es-gombolyu-kim-kardashian.htmlMeglepő fordulat - Visszatérnek a Bumeráng műsorvezetői egy másik frekvenciánhttp://www.life.hu/legykepben/20120821-augusztus-27tol-egy-hetig-a-895-frekvencia-reggeli-savjaban-hallhato.htmlVastag Csaba nem titkolja barátnőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20120515-vastag-csaba-nem-titkolja-baratnojet-de-most-csak-az-eneklesre.htmlSzülinapos a szexi sorozatsztárhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120817-szulinapos-a-szexi-sorozatsztar-kim-cattrall.htmlNagy bajba került az olimpikon - Elveszítheti a londoni érmeithttp://www.life.hu/legykepben/20120820-a-louis-vuitton-kampanyfotok-miatt-elveszitheti-a-londoni-olimpian-szerzett.htmlMagának akarja Berki Krisztián olimpiai aranyát az angol tornászhttp://www.life.hu/legykepben/20120820-louis-smith-angol-tornasz-szerint-neki-kellett-volna-gyoznie-a.htmlVálik a TV2 egykori sztárja - Egyedül maradt gyermekeivel Onyutha Judithttp://www.life.hu/legykepben/20120819-karacsonykor-mondtak-ki-hogy-vege-majd-beadta-a-valokeresetet-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.