Nyaralás közben életét vesztette a Csillag születik felfedezettje

halál tehetségkutató nyaralás Csillag születik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn nyaralás közben a tengerbe fulladt Sinkó Tamás táncos, zumbaoktató, akit a Csillag születik 2011-es produkciójában a TMD formáció tagjaként ismert meg az ország.

Sinkó, akit a zumba magyarországi meghonosítói között tartanak számon, Horvátországban nyaralt, amikor gumimatracával bemerészkedett a vízbe. Egyes hírek szerint vagy egy széllökés borította be a sportembert a tengerbe, vagy pedig rosszul lett, és amiatt nem tudott kijutni a partra - tudtuk meg a Blikktől.

Az elhunyt, több nyelven beszélő fiatalembert felesége és két gyermeke gyászolja.

Mit titkol a sztárpár? - Lezárult Tom Cruise és Katie Holmes válásahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120822-szerelem-parkapcsolat-sztarok-lezarult-tom-cruise-es-katie-holmes-valasa.htmlHoltan találták az MTV népszerű műsorának sztárját - Túladagolhatta magáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120818-kabitoszertuladagolas-miatt-meghalt-joey-kovar-az-mtv-real-world-hollywood.htmlFőbe lőtte magát a zenész! - Elton John gyászolja basszusgitárosáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120816-feltehetoleg-ongyilkos-lett-az-elton-johnt-kisero-zenekar-basszusgitarosa.htmlElhunyt Helen Gurley Brown, a Cosmopolitan legendás szerkesztőjehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120815-elhunyt-helen-gurley-brown-a-cosmopolitan-legendas-szerkesztoje.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.