Stephen Baldwin színész engedély tárgyalás rendőri intézkedés letartóztatás autóvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert színészt, Stephen Baldwint New Yorkban kapcsolták le a rendőrök egy igazoltatás alkalmával.

A híres Baldwin família színészét Harlemben állították meg a közlekedésiek, miután a tilosban fordult meg a kocsijával. A papírok ellenőrzése során kiderült, hogy a 46 éves Stephen nem is vezethetett volna, hiszen a jogosítványa fel van függesztve egy korábbi szabálysértés miatt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A színészt őrizetbe vették és rács mögé zárták gépjármű engedély nélküli használatáért - jelentette a TMZ.com. Stephen Baldwin tárgyalására a tervek szerint októberben kerül majd sor.

Forrás: Stop.hu

Tipp! Szívszorító riport egy nyomortelep lakóiról! Kattints a képekért!



Bevallotta félrelépését az ismert magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20120824-parkapcsolatairol-is-meselt-majd-bevallotta-hogy-megcsalta-a-parjat-demjen.htmlSzinetár Dóra most először mesélt válásáról és új életérőlhttp://www.life.hu/legykepben/20120825-szinetar-dora-szineszno-most-eloszor-nyilatkozott-bereczki-zoltan-szinesszel-valo.htmlKaty Perryt újra elhagytákhttp://www.life.hu/legykepben/20120824-katy-perry-enekesno-es-john-mayer-szakitottak.htmlNemrég volt az esküvője, máris bővül a Barátok közt sztárjának családjahttp://www.life.hu/legykepben/20120824-nemreg-volt-az-eskuvoje-maris-bovul-a-baratok-kozt-sztarjanak.htmlHarry herceg fél a botránytólhttp://www.life.hu/szorakozz/20120827-harry-brit-herceg-vilmos-herceg-occse-retteg-az-ujabb-botranytol.htmlKülönleges felvételek - Falatnyi bikiniben a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20120808-bikiniben-pozolt-a-joban-rosszban-sztarja-kondakor-zsofi.htmlHarry herceg pajzán buliban meztelenkedetthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120822-harry-brit-herceg-botranyos-meztelen-fotoi-egy-las-vegasi-bulin.htmlMitől nőtt meg Tom Cruise melle?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120823-ferfiak-nagy-mellekkel-noi-hormon-okozza-a-mellnovekedest.htmlPasik szakítás után - Miért tudnak gyorsan továbblépni?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120824-szex-szerelem-parkapcsolat-miert-talalnak-a-pasik-gyorsabban-uj.htmlÚjra szingli a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20120823-szakitott-a-szex-es-new-york-sztarja-kristin-davis-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.