Caramel megdöbbentő őszinteséggel beszélt szakításáról Hiennel

Caramel párkapcsolat zsűri vallomás Megasztár The Voice szakítás énekes Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Van, amikor le kell zárni a múltat ahhoz, hogy visszatalálj magadhoz, és újra tudd építeni a saját életed!" - vallott Caramel a Hiennel való szakításáról.

"Azt kell mondjam, hogy Hien sokkal tisztább, őszintébb, felnőttebb volt nálam ebben a kapcsolatban, sőt inkább én voltam egy hülye kisgyerek, vagyis szó sincs arról, hogy a nagy korkülönbség miatt lett vége a szerelmünknek. A pontos okát viszont magam sem tudom elárulni, annyira hirtelen történt, hogy még csak időnk se volt arra, hogy megbeszéljük az érzéseinket" - mondta a Blikknek Caramel.

Fotó: FEM3
Fotó: FEM3

"Alighogy meghoztuk ezt a döntést, máris nyilvánosságra került, ami minket is ugyanúgy sokkolt, mint a rajongókat. Nehéz időszak ez mindkettőnk számára, de ahogy én Hient, ő is nagyon kedvesen biztosított engem arról, hogy nem hagy egyedül ezzel az egésszel, vagyis igyekszünk ott lenni egymás mellett, és közösen átvészelni. Én most is nagyon szeretem őt, és a kedvenc énekesnőm marad, de így kellett lennie. Kiírom magamból, ahogy ezt korábban is tettem. Nekem ez segít feldolgozni, és nem csupán a magánéleti dolgokat, hanem az esetleges szakmai csalódásokat, sikereket is" - tette hozzá az énekes.

Caramel néhány hete még így nyilatkozott a Life.hu-nak szerelméről, Hienről:


szólj hozzá: Caramel: "Ilyen szerelem nincs is!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.